TopBorn AB

Mariedalsgatan 5 , Borås

Information
Idéerna började ta form redan under 2013, året därefter påbörjades renoveringen av lokalerna på Mariedalsgatan 5. I september år 2015 kunde vi äntligen flytta in!
Vår vision var att skapa en modern och funktionell miljö som uppmuntrar och inspirerar till kreativitet. Vi ville ta till vara på takhöjden, framhäva takbjälkarna och möjliggöra för så mycket ljusinsläpp som möjligt. Vi valde glas som material till väggar och dörrar och som komplement valde vi material som betong och trä till bordsytor. För att liva upp och harmonisera valde vi mjuka golv, mattor och väggkonst i kulörer som lila, blått och grönt.

Motivering
Vår vision var att skapa en modern och funktionell miljö som uppmuntrar och inspirerar till kreativitet. Det har vi verkligen lyckats med! Med mycket öppna ytor kan man enkelt flytta sin laptop och byta arbetsplats och perspektiv. Vår önskan var att stärka gemenskapen och möjliggöra samarbeten över avdelningarna. Vi känner stolthet för vårt kontor och bjuder mer än gärna in kunderna hit för inspirerande möten. Vårt varumärke förstärks genom vår arbetsmiljö och vi har lyft oss själva och vårt arbete till en högre nivå. Materialvalen harmoniserar och upplevelsen för alla som kommer hit är att det är en fantastisk miljö.


Omröstningen har avslutats

Dela den här sidan