Riksbyggen

Hyllie Allé 33, Malmö

Information
Yta: cirka 1100 kvm
Färdigställt: december 2015
Design och koncept: Ideas AB
Foto: Markus Linderoth


Motivering
Att låta arbetsuppgifterna styra var våra medarbetare jobbar är världens roligaste arbetssätt – och det har vi verkligen tagit fasta på. En väl genomtänkt kombination av cellkontor och öppet landskap öppnar upp för oändliga arbetssätt. Kreativa brainstormingmöten, fokusering i tysthet, telefonsamtal eller småprat inom projektgruppen är exempel på några aktiviteter som utförs bäst i vitt skilda miljöer. Dessutom är hela miljön planerad utifrån våra unika värderingar och vårt behov av funktionalitet.
Riksbyggens kontor är beläget i Malmös nyaste stadsdel, Hyllie. Ett expansivt och attraktivt område med utsikt över Öresund. Kontoret är fördelat på två våningsplan, där bottenplanet är en öppen, varm och välkomnande miljö. Här varvas mötesrum och showroom med en härligt inbjudande och elegant kafédel. Här kan våra kunder och våra anställda slå sig ner för en god kopp kaffe och njuta av atmosfären. Bardisken i rostfritt stål, den frodiga murgrönan i den angränsande receptionen, fåtöljerna med stark accentfärg i anslutning till kafédelen och de härligt vita ljudabsorberande molnen i taket skapar en modern och tilltalande helhet som linjerar väl med ett ultramodernt kontor.
Detaljrikedomen på de två våningsplanen är subtil, smakfull och samtidigt lekfull, vilket skapar en både kreativ och effektiv arbetsplats. Kort och gott, vi har skapat ett kontor som är väldigt lätt att trivas i.


Omröstningen har avslutats





Dela den här sidan