TriOptima AB

Mäster Samuelsgatan 17, Stockholm

Information
TriOptima är ett svenskt bolag som erbjuder finansiella molntjänster till världens största banker. Det är ett erfaret och unikt team som i mångt och mycket dominerar inom den finansiella domän där företaget verkar. Ett företag med en jordnära attityd och platt organisation.
Företaget har sitt huvudkontor i Stockholm och dotterbolag i London, New York, Singapore och Tokyo. I Stockholm, där de tekniska avdelningarna i huvudsak finns, arbetar ca 140 anställda.
Inför flytten till nya större lokaler har läge, yta, flexibilitet och tekniska förutsättningar varit viktiga byggstenar för att hitta den perfekta lokalen. TriOptima fann vad de sökte i helt nybyggda Mästerhuset i centrala Stockholm där de flyttade in i mitten av februari 2016.

Genom scenografi uppstår varierande omgivningar i TriOptimas nya lokaler. Alla mötesrum och öppna träffpunkter är av olika karaktär där besökaren färdas ut och in genom skiftande omgivningar. Kulisser av tapet ger uttryck åt olika miljöer. Liv som i växtlighet slingrar sig genom lokalen och dyker upp ibland som plantor och ibland som tapet eller golv. Ingen yta är den andra lik. I lokalen har över 30 tapetmönster har använts. Arbetsplatsytorna har en lugn färgpalett av beige, blått och grönt medan mötesrum och andra gemensamma ytor sprakar av olika karaktär, färg och uttryck.


Inredningsarkitekter: pS arkitektur
Fotograf: Jason Strong

Motivering
FinTech-bolag har hittat hem!
Ett kontor hjärtat klappar lite extra för.

Inför TriOptimas flytt till nya större lokaler påbörjades ett gediget förarbete där en personalreferensgrupp fick vara delaktiga i alla steg av inredningskonceptets skapande. Det resulterade i ett inspirerande, hemtrevligt, modernt, färgstarkt och grönt kontor som hela personalstyrkan är stolta över och glada för. Konceptet bygger på variation, livfullhet, grönska och gemenskap. Val som referensgruppen varit med och tagit fram och därför är väl förankrade inom de olika avdelningarna.

TriOptima värdesätter sin personal och inser vikten av en fungerande arbetsplats där idéer tillåts att lyfta. Därför ville företaget möjliggöra möten i både formella och informella miljöer av varierande karaktär, medan arbetsplatserna givits en ljus och lugnande karaktär. Den varierande miljön stärker möjligheten för alla att hitta den plats på kontoret som inspirerar just dem.

TriOptima har lyckats med att skapa ett kontor dit medarbetarna längtar, en plats som ger energi, där inspiration spirar och där hjärtat klappar för värme och gemenskap. En bra plats att arbeta och vara på!

Omröstningen har avslutats





Dela den här sidan