Moelven Modus

Fabriksgatan 7, Göteborg

Information
Lokalyta: 450 m2
Inflytt: Maj 2016
Arkitekt: Christina Aponno, Moelven Modus
Fotografer: Andreas Hylthén och Alen Cordic

Motivering
Ett kontor som speglar vår kultur!

Med utgångspunkt i arbetsuppgifter som utförs har vårt inredningskoncept varit att knyta ihop öppenhet, flexibilitet med fokus på kommunikation och möten.
Vår inhouse arkitekt inspirerades av den berömda scenen med årstidsväxlingarna i filmen Notting Hill. Lokalens planlösning följer ett tänkt rörelsemönster i form av en liggande åtta – evighetssymbolen- eller växlande årstider. Ytor, rumslösningar och inredning i lokalen har olika färgsättningar beroende på i vilken zon du befinner dig i. En regnig dag i november kan ett möte med våren ge energi till innovativa ideer eller varför inte ta av dig skorna och känna konstgräset under fotsulorna…
En av målsättningarna med vårt nya kontor var att skapa nya normer hur ett kontor ska vara och se ut men också att fånga upp nya arbetssätt och mönster. Vi har en lekfull och professionell arbets- och mötesplats med högt till tak, grundat i hållbarhet och flexibilitet samt tydliga gränssnitt med digitala lösningar vilka är revolutionerande för vår bransch. Med Microsoft senaste modell av Microsoft Surface Hub skapar vi ett kreativt flöde mellan inspiration och slutlig design men det är också ett verktyg som effektiviserar vår sälj- och genomförande process.
När vi hjälper våra kunder att få de bästa rumslösningarna och kontoren för deras verksamhet måste vi visa ”live” hur ett smart kontor kan se ut och vara.

Det kan vi nu!



Omröstningen har avslutats





Dela den här sidan