Stockholm Vatten AB

Bryggerivägen 10, Bromma

Information
Aktivitetsbaserat kontor på ca 6300 kvm i ombyggd antikvariskt klassad byggnad från 1969 i Ulvsunda gamla bryggeriområde. Byggprojektet pågick 2014-2016 med inflytt i mars 2016.

Stockholm Vatten har som uppgift att leverera något så livsviktigt som rent vatten (VA-försörjning) och avfallshantering, i världsklass. Då krävs en arbetsmiljö som andas kvalitet och kreativitet. En miljö där man ser varandra och öppnar upp för samverkan och erfarenhetsutbyte, samtidigt som den erbjuder avskilda vrår för total koncentration. Och allt däremellan.

Husarkitekt och inredningsarkitekt: White arkitekter

Fotograf: Emil Fagander

Motivering
Med vattnets och avfallshanteringens kretslopp som utgångspunkt har en öppen omväxlande miljö skapats som bjuder in till rörelse och nya möten och som både är hälsofrämjande och underlättar samverkan och interaktion. Den stora variationsrikedomen i möblering och färgsättning bidrar till trivsel, och en kreativ och inspirerande arbetsmiljö, där Stockholm Vattens medarbetare själva väljer omgivning - efter arbetsuppgift eller humör. En på detaljnivå väl genomarbetad lokalanpassning och inredning, som även innefattar växtlighet och skyltning, förstärker den gedigna upplevelsen i lokalerna. Möbleringen är en mix av helt nytt och återbruk av möbler som följt med från Stockholm Vattens gamla lokaler. Här möts historia med nutid och skapar en välkomnande miljö där alla ska kunna hitta sin plats och känna sig hemma.

Omröstningen har avslutats





Dela den här sidan