If Skadeförsäkring

Flöjelbergsgatan 4, Mölndal

Information
6 800 medarbetare arbetar för att erbjuda våra kunder marknadens bästa försäkringslösningar för både privatpersoner och företag.

Vår uppgift är att ge skydd mot oväntade ekonomiska förluster, och bistå med rådgivning för att minska risken att något ska hända. Om olyckan är framme, lovar vi snabb och professionell skadehantering. Det ger ökad trygghet för den enskilde individen, företaget och samhället i stort.

I vår strävan efter ett tryggare och mer hållbart samhälle samarbetar vi med organisationer som verkar för att öka tryggheten i samhället, och avsätter pengar till olika samhällsprojekt som främst inriktar sig på barn och ungdomar.

If är sedan 2011 ett klimatneutralt företag. För att klimatkompensera driver vi ett projekt där vi donerar moderna och effektiva vedspisar till människor i Tanzania och Indien.

Motivering
Vårt mål har varit att skapa ett flagship-kontor för If i Sverige.

Vi vill skapa ett lugn, en behaglig känsla och trivsel genom kvalitet och variation på våra kontor. Ledorden är; tidlöst, modernt, skandinaviskt/nordiskt, trivsel samt lekfullt (där det passar). Ifs grafiska färgskala utgörs av sex pastellfärger. När det gäller inredning behöver vi hålla oss till en annan färgskala men vi utgår från de pastelliga tonerna som är signifikativt för If och som vi har i det grafiska manéret, men ”mörkar” till dem så att de blir mer behagliga i kontorsmiljö och får känslan av ett vardagsrum eller ett hem. Man ska få en känsla av lugn och harmoni och en helhet när man går från ett If-kontor till ett annat.

För att känna variation går de olika våningsplanen, mötesrummen och pentryn i olika färgnyanser. Mattor och skira gardiner adderar färg. Genom tavelväggar med vita ramar och bilder med instagramkänsla får vi även där uttryck för vårt grafiska manér.

Omröstningen har avslutats

Dela den här sidan