Cederquist

Hovslagargatan 3, Stockholm

Information
Vi är en modern, topprankad affärsjuridisk advokatbyrå med 150 medarbetare som erbjuder dig som kund specialistkompetens inom de flesta affärsjuridiska områden. Med fokus att vara en självklar juridisk affärspartner är vi tillräckligt stora för att med god kapacitet ta oss an de största uppdragen, och samtidigt tillräckligt små för att vara flexibla, snabbfotade och lyhörda inför våra kunders behov.

Cederquists kontor är beläget på Blasieholmen i Stockholm.
Inflyttning skedde under våren 2017 och ytan är på ca 3 000 kvm.

Inredningsarkitekt är Studio Stockholm Arkitektur.
Ljusdesigner är Node Ljusdesign.
Fotograf är Per Kristiansen.

Välkommen till vårt nya interiörkoncept: Living Gallery by Cederquist. En synergi av living room och modern art gallery. Modern konst, råa materialval och ett skarpt formspråk kombineras med en mjuk, färgkoordinerad färgsättning och en omhändertagande inredning med många detaljer. Allt för att skapa en lika särpräglad som välkomnande vardagsrumskänsla och ett kontor där man vill stanna kvar.

Motivering
Vår ambition med de nya lokalerna har handlat om en sak: att få medarbetarna att trivas ännu mer än tidigare. Detta har vi löst genom att fokusera på att skapa en modern arbetsmiljö med mycket trivsel, bättre effektivitet och samverkan. Visionen har varit ”Living Gallery” där Cederquists företagskultur har varit styrande i arbetet med att designa moderna lokaler som skapar möjligheter för kulturen att utvecklas. På så sätt ska ”Living Gallery” främja en stark laganda, ett professionellt, effektivt och högkvalitativt arbetssätt samt ett hållbart tänk i alla led. Alla faktorer som tillsammans skapar förutsättningar, enligt oss, att driva en modern advokatbyrå.

Fastighetsägaren skapade en ny kommunikationslösning i ljusgården som på ett smart sätt skapar flöden mellan våra ytor. Förvaringen har nu integrerats mellan portalerna och ihop med väggarna för att skapa en ordningsam och flexibel arbetsmiljö.

Arbetssättet har utvecklats och variationen i miljöer och funktioner har ökat. Barriärer mellan avdelningarna har rivits och nya synergier har uppstått. Vi har fått bättre möjligheter till kunskapsöverföring och samarbete mellan avdelningar och team- utan att ge avkall på sekretessen. Vi har också förbättrat erbjudandet för våra kunder. Nu har vi tagit ytterligare ett steg mot att bli den moderna byrån.

”Not just another advokatbyrå”.
Det nya kontoret har fått en stark identitet som särskiljer sig från konkurrenterna och som andas allt annat än ett typiskt advokatkontor. En interiör med mycket edge som ”makes a statement” gentemot både kunder och anställda.

Omröstningen har avslutats

Dela den här sidan