Malmö FF

Eric Perssons väg 31, Malmö

Information
Malmö Fotbollförening, ofta förkortat Malmö FF eller MFF, är en svensk fotbollsklubb som debuterade i Allsvenskan säsongen 1931/1932. Sedan klubben grundades den 1910 har den stått som seriesegrare i Allsvenskan 22 gånger och dessutom blivit svenska mästare 20 gånger samt vunnit Svenska cupen 14 gånger. Senaste gången klubben vann Allsvenskan var 2016, och vi går nu mot vårt tjugonde SM-guld.

Yta: ca 800 kvm
Tidpunkt för renoveringen: 2016 jan
Tidpunkt för inflyttning: 2016 sept
Arkitekt och projektledare: Rumrum
Arbetsplatser: ca 45 st
Fotograf: Alexander Olivera


Motivering
Rumrum fick det stolta förtroendet att inreda kontoret där den administrativa delen av Malmö FF arbetar. Det totalrenoverade kontoret andas både sport och fotboll på en seriös nivå, och har stärkt den så viktiga lagsammanhållningen i gruppen. Givna färger som himmelsblått, vitt och gräsgrönt präglar kontoret in i minsta detalj. Genom hela kontoret sträcker sig dessutom en löpbana av ”gräs” som stärker det sportiga uttrycket och känslan av att befinna sig på hemmaarenan.

Steget från idrottsförening till det medelstora företag som vi är jämförbart med idag är inte alltid så lätt, men äntligen har vi fått ett kontor anpassat för svenska mästare som vi stolt visar upp, och som matchar det vi presterar på fotbollsplan.


Omröstningen har avslutats

Dela den här sidan