Kungälvs Rörläggeri AB

Åsboholmsgatan 6, Borås

Information
Lokalerna i K elvahuset i Borås är på cirka 1 100 kvm. Här jobbar cirka 55 personer på Kungälvs Rörläggeris Boråskontor inom teknik, service, entreprenad, inköp och marknad.

En person som spelat stor roll när det gäller inredningen är Anna Maria Söderholm, som varit den kreativa hjärnan bakom inredningen. Anna Maria är till vardags projektanställd på Kungälvs Rörläggeri och att inreda de nya lokalerna har varit ett roligt projekt för henne. Temat är rör och går igen i allt från bord, stolar till tavelramar och ljuskronor. Konceptet har blivit väldigt lyckat. Som Anna Maria själv säger – rör är roligt.

- Det har varit roligt att spinna vidare på något som förknippas med vad vi faktiskt jobbar med – nämligen rör. Jag har lagt mycket fokus på detaljerna och försökt skapa oväntade blickfång, säger Anna Maria Söderholm.

Motivering
Med smart, genomtänkt och personlig inredning med kvalitet i minsta detalj, i allt från kontor och konferenslokaler till kök och personalutrymmen, har Kungälvs Rörläggeri tillsammans med Cernera skapat verksamhetslokaler utöver det vanliga. Här känner sig alla välkomna, både kunder och medarbetare. För medarbetarnas trivsel finns bland annat toppmodernt gym, relax och inspirationsrum.Omröstningen har avslutats

Dela den här sidan