Ekstrands Dörrar & Fönster AB

Södra Portgatan 19, Osby

Information
Ekstrands är ett gediget familjeföretag från Skånska Osby. Trots att vi inte är störst är vi marknadsledande inom dörr- och fönsterindustrin med fönster så som EnergyConcept90 och Arki78. Vi har Sveriges bredaste sortiment av inner- och ytterdörrar och med tillägget Passiv 91 kan man få alla våra ytterdörrar passivhus certifierade. Vårt fokus på design, kvalitet och flexibilitet har präglat utformningen och inredningen i de nya lokalerna. Det nya kontoret byggdes från grunden i en gammal industrilokal som behövde en ordentlig uppdatering.

Fotograf: Ekstrands

Motivering
När kontoret designades togs allas behov och lokalens utmaningar i åtanke. Flytten krävde nytänkande lösningar i integrationen mellan lugnt kontorslandskap och en öppen, besöksvänlig utställning. Resultatet blev en modern, avskalad inredning med ljudisolerande “glaskuber”. Ljus kommer igenom, ljudöverföringen reduceras samtidigt som alla medarbetare får en egen, avskild arbetsplats. Glaskuberna ger också kontoret en snygg och modern stil något som också understryks av den minimalistiska, stilrena inredningen. Ett annat exempel på flexibla lösningar är de specialbeställda höj- & sänkbara-skrivborden med vev. De har ett snyggt grafiskt tryck samtidigt som de fyller kravet för ett modernt kontor - energisparande och ergonomiskt.

Detaljtänket är genomgående och inte ens toaletterna slank mellan stolarna. Varje toalett är individuellt inredd samtidigt som de har ett genomgående tema. Och eftersom de finns i vår stora dörrutställning använder vi toalettdörrarna som en del av utställningen och ger inspiration. Vi på Ekstrands kan skryta med att vi har Skandinaviens största dörr- och fönsterutställning. Både vår utställning och outlet sitter ihop med kontoret, så när kunder kommer för att titta på produkterna går de först igenom vårt snygga, nya kontor. Ett trevligt första intryck vi kan vara stolta över!

Omröstningen har avslutats

Dela den här sidan