Familjens jurist Sverige AB

Kopparbergsvägen 10, Västerås

Information
300m2 stort kontor på nittonde våningen, som nyligen renoverats till ett aktivitetsbaserat kontor ifrån "cell-kontor". Kontoret är inrett efter företagets nya koncept där kundytan skiljs från personalens övriga arbetsytan. Fokus har varit från att satsa på stora konferensrum till kundbesöket till att göra mottagningsrummen mindre och intimare för att istället ge personalytorna större rymd och luft. Färgerna har valts i ljusa och lugna nyanser och möblerna i kundrum, bibliotek och entré, har en utformning i lätt "nordisk" stil.

Motivering
Med enastående utsikt över Västerås alla väderstreck med fönster från golv till tak och en panoramautsikt över Mälaren välkomnar kontoret sin personal varje dag. Glasväggar på valda ställen gör kontoret transparent men det finns ändå möjlighet till avskildhet när så önskas vid koncentrationsarbete. Ett kontor mitt i centrum men där personalen kan njuta av vädrets växlingar samtidigt som atmosfären i kontoret ger en fräsch och luftig inramning till dagens arbete och samvaro.

Omröstningen har avslutats




Vinnaren i tävlingen kommer presenteras på seminariet Stora Kontorsdagen 9 november.

Mer information
Anmäl dig här



Följ Lokalnytt.se på LinkedIn för nyheter om
Sveriges Snyggaste Kontor


Dela den här sidan