Addentity Interiör AB

Östra Rönneholmsvägen 5, Malmö

Information
Under hösten 2017 flyttade Addentity Interiör i Malmö till nya lokaler. Flytten gick från en vindsvåning till en hörnlokal i en äldre fastighet på gatuplan i ett pulserande cityläge. I de nya lokalerna, som tidigare rymde en herrbutik, har Addentity Interiör skapat en mötesplats för arkitekter, kunder och leverantörer som rymmer såväl kontor som Showroom.

Inför flytten lät man renovera hela lokalen på 120 kvadratmeter, hela tiden med husets själ och därmed tidstypiska karaktär i åtanke. Med huvudfokus att skapa en mötesplats med internationellt hög standard som speglar dem senaste trenderna inom färg, form och design. Färg och materialval processades fram; innertaket revs ut, industriella glaspartier sattes in och hela lokalen målades i trendriktiga färger som sedan matchades med interiören, allting i ett nära samarbete med inredningsarkitekt Åsa Dyberg.

Med renoveringarna har man skapat en modern miljö och mötesplats i lokaler från förra seklet – det bästa av två världar!

Motivering
Lokalen som är i två delar; kontor och showroom, har lika många estetiska attribut som funktioner. På 120 kvadratmeter samsas kontor, showroom, mötesrum, kök och wc - samtliga med sin egna karaktär, men ändå i symbios med varandra. Färg, material, form och funktion får samtliga var för sig högsta poäng i detta kontor där varje ny besökare imponeras av kompositionen samt karaktären i lokalerna. Ett personligt kontor med mycket Feel Good-känsla!

Omröstningen öppnar 2019-09-28

Ange din e-postadress i fältet längst ner på denna sidan för att få ett e-postmeddelande när omröstningen har öppnat.


Dela den här sidan