Qgroup

Engelbrektsgatan 6, Malmö

Information
Socialt, inkluderande och kul, det var några av ledorden när Spik Studios började skissa på IT-konsultkoncernen Qgroups renovering av sitt huvudkontor i Malmö.
Projektet startade hösten 2017 och stod klart våren 2018.
Syftet med renoveringen var att skapa en social mötesplats för företagets drygt 100 skånska konsulter, dess kunder och samarbetspartners. Utöver det är kontoret en stor del av företagets varumärke och image - en kreativ och inspirerande miljö som lyfter fram och förstärker dess värderingar och vision.
Kontorslandskapet är aktivitetsbaserat med ett fåtal fasta arbetsplatser. Antalet möjliga arbetsytor har maximerats genom att utrusta soffor och bar med eluttag.
Tillsammans har Spik Studios och Volito Fastigheter förverkligat en miljö som främjar alla typer av möten, såväl fysiska som digitala.
Lokalen omfattar ett helt våningsplan om drygt 250kvm. Fördelat på fyra mötesrum med tillhörande breakout samt bar med lounge.
Fotograf: Andreas Sundgren
Inredningsarkitekt: Emma Nora Hedberg
Inredare/projektledare: Lisa Krogstad

Motivering
Ett urbant kontor med en spännande och annorlunda saga att berätta. Fusionen mellan late night Paris och en klassisk studio ger en skön och inspirerande atmosfär.
Ett kraftfullt koncept som talar till alla sinnen genom såväl möbelval som konst och inredningsdetaljer.
Framtidens kontor som sätter människan i centrum.
Välkommen till en inkluderande plats där alla behov sätts i fokus. Kontor, destination, bar eller mötesplats? För oss är det Qgroup.

Omröstningen öppnar 2019-09-28

Ange din e-postadress i fältet längst ner på denna sidan för att få ett e-postmeddelande när omröstningen har öppnat.


Dela den här sidan