Inteleon AB

Göteborgsvägen 94, Mölndal

Information
Inteleon SMS Parks kontor i Mölndal, Göteborg är ett kontorslandskap där planlösningen präglas av en bra balans mellan sociala interaktionsytor och lugna arbetsstationer. Med en yta på 1 257 kvadratmeter fördelade på två plan, finns det gott om plats för spontana möten mellan människor och idéer. Inredningskonceptet är framtaget av personalen tillsammans med en konsult och slutresultatet har beskrivits av utomstående som gemytligt, industriellt och framförallt socialt. För oss är det mer än så. För oss bidrar kontorets utformning till nytänkande och nyskapande. Man skulle kunna säga att målet är en värdeskapande tanke per kvadratmeter. Vi anser att enkelheten i designen och ett pragmatiskt utförande gör att vi kan låta människorna ta plats.

När du först går in genom entrén möts du av en ljus och varm reception som slussar dig vidare in på kontoret. Några kliv in öppnar sig en stor matsal med flera långbord omgivna av ett öppet kontorslandskap blandat med både stora och små mötesrum. Alla mötesrum har ett Göteborgsbaserat namn som exempelvis Röda Sten, Linné eller Slottsskogen. Mötesrummen har även glasväggar, ett av många sätt att skapa en känsla av transparens. I anslutning till matborden ligger vårt stora, öppna kök som fungerar som en naturlig mötesplats för alla medarbetare. Där finns bland annat en tv som kopplar samman kontoret med vårt Stockholmskontor, så att vi enkelt kan kommunicera med våra kollegor i huvudstaden. För den som vill ta en paus ifrån kontorsstolen och hänga lite, erbjuder kontoret en avslappnad plats med tillgång till både tv-spel, foosball och pingisbord. Det är också en utmärkt plats för att bara ta en kaffe med en kollega. Trappan ner till andra våningen är medvetet centralt placerad för att på ett tydligt sätt koppla samman våra två våningar och alla våra olika avdelningar. Vår vision är att ha ett öppet klimat där hjärta både syns och känns och det är något vi är stolta över att vårt kontor speglar.

Motivering
’Snygghet’ för oss handlar inte bara om estetiska aspekter utan handlar lika mycket om funktionalitet och genomtänkta lösningar. Med ett genomgående tydligt tema, där designen ligger i linje med våra värderingar så skapas ett helhetstänk som vi inte kan beskriva som annat än vackert. Sveriges snyggaste kontor helt enkelt.

Omröstningen har avslutats

Dela den här sidan