Snow Software AB

Svetsarvägen 15, Solna

Information
Inflyttningsår: 2018
Storlek: 4126 kvm
Fotograf: Jason Strong

Konceptet Edgy is the Deal hade utgångspunkt i Snows grafiska profil och förverkligades med företagets kultur och varumärke: innovation, passion, techy och socialt. Det är en plats med stöd och uppmuntran till samverkan över avdelningsgränser, ett ställe där människor trivs och ett kontor där man vill vara. Det är inte bara materialen utan något fusk som följer konceptets ledord "äkta" – äkta är också samklangen med Snows varumärke och identitet.
Kontorets flöde och gestaltning skulle stödja rekrytering och onboarding av nya kollegor, vilket är en av de viktigaste komponenterna i Snows tillväxt. Därför skapades inte bara rum utan en upplevelse med olika zoner, som var och en har egna funktioner och uttryck. Det går från det avslappnade The Living Room, där man har första mötet, till Puzzle Room där man lär känna varandra, till Take Off-rummet där det skrivs kontrakt.
För de anställdas arbetsdag och -uppgifter finns kreativa rum där man kan skriva på alla väggar, platser att hålla produktdemos, skärmar och soffgrupper, plats där utvecklarteamen kan hålla sina scrum-möten och en mötesplats med pentry och soffgrupper för informella möten. Allt från luncher till AW går att hålla på den stora altanen på taket.

Motivering
Det är ett kontor som är tydligt brandat med företaget och med stark identitet. Det inte bara stödjer utan underlättar och gör både arbetsuppgifter och rekryteringsprocesser roligare. Det främjar kreativiteten och lockar rätt människor till företaget. Det har en stark utgångspunkt i Snows grafiska profil, ett tydligt förankrat koncept och en flexibilitet som följer med företagets snabba tillväxt. Med industriell känsla, synliga installationer, råa material och en palett av komplementfärger är kontoret inte bara effektivt, anpassat, brandat och främjande utan också riktigt snyggt. Snyggt + genomtänkt + kreativt + fokus på både befintliga och nya medarbetare = Sveriges Snyggaste Kontor.

Omröstningen har avslutats

Dela den här sidan