Expectrum

Kopparbergsvägen 10, Västerås

Information
expectrum Work Hub, möjligheternas mötesplats.

Alla har egna behov för att trivas i en miljö och kunna jobba bra. Vad som är idealiskt för någon kan vara infernaliskt för någon annan. Därför har vi delat in våra lokaler i olika områden. Våra hyresgäster kan hyra sin arbetsplats utifrån vad som passar dem.

Open Plan
Är vår aktivitetsbaserade del av Work Hub, där du väljer plats utifrån arbetsdagens behov; koncentrerat arbete i rum, plats vid projektbord eller varför inte i loungemiljö?
My Desk
Du har ditt eget skrivbord och sitter i en öppen yta med andra hyresgäster från olika företag och organisationer.
Office
Om du har ett större behov av enskilt arbete kanske ett kontorsrum passar dig bäst, där det också finns större lagringsmöjligheter.

Vi har funnits sen 2014 och tanken är att samla femåringar, forskare och företagsledare under samma tak. Barnets skaparkraft, tankens fart och teknikens under – alla utmanar de vanans makt. Det är expectrum.

Arkitektfirma: Archus genom Martin Wentz, Eskil Lönn Gustafsson, Andreas Mallsten, Ida Nordesjö och Elin Lorenzi.

Fotograf: Adam Af Ekenstam (firma: Af Adam)

Motivering
Inredningen på expectrum är vald med fingertoppskänsla, med inspirerande mötes- och arbetsplatser som samlar barn, unga och vuxna. Från sina platser kan medlemmarna se skolklasser, andra företag och legorobotor skymta förbi. Den dagliga pulsen kännetecknas av kreativitet, experiment, färg och form - något som speglas i hur vår work hub ser ut!

Omröstningen öppnar 2019-09-28

Ange din e-postadress i fältet längst ner på denna sidan för att få ett e-postmeddelande när omröstningen har öppnat.


Dela den här sidan