PopInWork

Kungsbron 18, Stockholm

Information
Mitt i Stockholms city finns ett färgstarkt medlemskontor på 350 kvadrat, som allt fler hittar till. Från när och fjärran samlas digitala nomader, gigekonomins konsulter, medvetna organisationer och dedikerade kontorsnyfikna. Bland gröna växter, gokaffe, poddar och ergonomisk design kan nya kontorsbeteenden upptäckas och resurser delas, för en hållbarare och hjärnvänligare arbetsvardag. Ett mer empatiskt kontor får du leta efter.

Dörren står alltid öppen och du kan när som helst poppa in, för att jobba, researcha, vara social, kreativ eller fokuserad. Här har branschens experter utformat ett kontor med målet att fler ska få tillgång till en fantastisk arbetsplats som sliter mindre på miljön och därmed minskar vårt gemensamma footprint, delningsekonomi när den är som bäst.

Ingen gillar tomma kontor, det blir tråkigt, energifattigt och dyrt både för plånboken och miljön. Medlemmarna bidrar genom sitt val av medlemskap till en hållbarare miljö, när vi är flera som delar på resurserna. Vi erbjuder ett aktivitetsbaserat kontor, där medlemmarna enkelt hittar varandra, lediga platser och rum via positioneringsappen och vi som står för service och drift kan optimera och anpassa servicen därefter. Vi är ett modernt kontor för vår tids arbetsliv.

Tillsammans med ledande leverantörer inom teknik, arbetsmiljö och service har vi skapat Sveriges första aktivitetsbaserade medlemskontor för den medvetne och nyfikne kontorsarbetaren. Ett kontor som Du också kan poppa in till och kanske snart även kallar ditt? Det vore just snyggt.

Grundare & idékoncept: Karolina Mölldal och Karin Ståhl
Inredningskoncept & Projektledning: GoToWork
Fotografer: Maskot Images Kristofer Samuelsson
Malte Danielsson
Ida Weidman

Välkommen att bli medlem hos PopInWork, Kungsbron 18 i Stockholm.
Läs mer: www.popin.work
Följ oss: #shareandcare #popinwork

Motivering
Sveriges snyggaste kontor är såklart det hållbaraste. Delningsekonomi är alltid snyggare än resursslöseri. Share and care!

Omröstningen öppnar 2019-09-28

Ange din e-postadress i fältet längst ner på denna sidan för att få ett e-postmeddelande när omröstningen har öppnat.


Dela den här sidan