Glooko AB

Nellickevägen 20, hus B, våning 4, Göteborg

Information
Fotograf: Linda Jönér

Glooko har mer än 12 års erfarenhet av att hantera diabetesdata på ett säkert sätt. Våra produkter används idag av mer än 7 000 vårdgivare och över 1,5 miljoner patienter världen över.

Platsen där vi spenderar större delen av vår tid är på 480 kvm med ca 40 anställda. Att komma in på vårt kontor ska vara som att komma till sitt andra hem. Det är mysigt och välkomnande och det första du möts av är en stor härlig soffa som man bara vill sjunka ner i, en köksö som gjord för trevligt ”häng” där du kan ta ditt vinglas från lampan ovanför, mjuka fällar och bordsytor i obehandlat trä som skapar känsla av naturlighet.

Här finns plats för produktiva möten men även plats för egna kreativa tankar. Du kan krypa upp i fönsterbänken med en laptop i knät och regnet smattrande mot rutan eller i något av de tysta rummen inredda som härliga utemiljöer. Själva kontorslandskapet är inredd med ljusa möbler och mycket växter för att skapa en levande känsla.

På kontoret har vi en härlig atmosfär där vi rör oss mycket mellan de olika avdelningarna, skrattar högt och ofta, och vi utmanar varandra dagligen på pingismatch och plankan!

Motivering
Alla som kommer in till vårt kontor brukar kommentera att det känns hemtrevligt, socialt, harmoniskt, fräscht och snyggt. Vårt kontor är stilrent utan att vara sterilt. Vi trivs här i en varm miljö där vi tar hand om varandra och jobbar för en bättre vardag för alla diabetiker i världen.

Omröstningen öppnar 2019-09-28

Ange din e-postadress i fältet längst ner på denna sidan för att få ett e-postmeddelande när omröstningen har öppnat.


Dela den här sidan