Moelven Modus

Riggaregatan 51, Malmö

Information
Projektnamn: Moelven Modus
Arkitekt/inredningsarkitekt: Christina Aponno, Moelven Modus
Fastighetsägare: Castellum
Lokalyta: 240 m2
Fotograf: Andreas Hylthén & Per Bevmo/SE360

Motivering
Välkommen hem till Moelven Modus!
Arbete och hemmaliv smälter samman i detta Art-Deco inspirerade kontor.
Besökaren leds in i lokalen med hjälp av vinklar på väggarna samt olika mönsterpassning på mattor. Det stora ”vardagsrummet” ut mot gatan är tänkt att inspirera och bjuda in till möten mellan människor, det är i dessa möten som kreativiteten väcks till liv.
Ett kontor för den moderna arbetsplatsen med en härlig ”hemma hos” känsla. Moderna och flexibla rumslösningar bevarar ljusets naturliga flöde i lokalerna samtidigt som medarbetarnas önskan om egna rum för maximal koncentration och produktivitet tillgodoses. Moelven Multi Room skapar ett extra fristående samtalsrum i en härlig guldnyans.
En känsla av Art-Deco med material i sammet och mässing. Mjuka former möter träkarmar i rökt ek och brunlackerade aluminiumprofiler.
En av målsättningarna med vårt nya kontor var att skapa nya normer för hur ett kontor kan vara och se ut men också att fånga upp nya arbetssätt och mönster. Vi har en lekfull och professionell arbets- och mötesplats med högt till tak, grundat i hållbarhet och flexibilitet.
Vi älskar att hjälpa våra kunder i deras resa mot ett nytt kontor. Utifrån förståelsen för kundens verksamhet och behov växer skräddarsydda rumslösningar fram som är effektiva och optimala för såväl kunden som fastighetsägaren. Är du nyfiken på hur vi tänker? Välkomna hem till oss! Där kan vi visa ”live” hur våra rumslösningar kan se ut och upplevas.
Välkomna in!

Omröstningen öppnar 2019-09-28

Ange din e-postadress i fältet längst ner på denna sidan för att få ett e-postmeddelande när omröstningen har öppnat.


Dela den här sidan