Fastpartner AB - Kontorshotell Sporren

Norra Bulltoftavägen 65 G, Malmö

Information
Som en liten aktör i sammanhanget tänkte vi att det kunde vara roligt att vara med denna tävling med vårt nyrenoverade kontorshotell.
Ett gammalt slitet tomt 80-tals kontor i en ännu äldre industribyggnad, ca 1940, behövde få nytt liv. Jag satt helt själv i denna del av huset och tyckte det var väldigt tomt och tråkigt, Malmö organisationen bestod bara av mig, nu är vi två . Att utveckla och fräscha upp kontorshotellet har varit vår lilla baby vid sidan om alla andra projekt och förvaltningsuppdrag vi kör och nu är hälften av rummen uthyrda och alla trivs jättebra :) Alla som kommer hit tycker det är jättefint.
Vi har själva valt all inredning, ritat köket, valt färger och tapeter. De mesta av möblerna har vi köpt in begagnade, klätt om stolarna etc. Vi har valt att göra varma gemensamhetsytor men lämnat rummen neutrala så att varje hyresgäst får sätta sin egen prägel på sitt kontor. Allt behöver kanske inte vara jättedyrt och designat av inredningsfirmor utan det kan bli fint ändå? Ytan i denna del är 579 kvm, varav rummen står för 255 kvm som hyrs ut. Allmänytan är 324 kvm.

Motivering
Med ganska enkla medel och lite uppfinningsrikedom har vi fixat ett mysigt kontorshotell som ger mycket energi och en härlig känsla för en hyfsad billig peng. Vi erbjuder 3 konferensrum, kök och lounge samt, dusch, bastu och omklädningsrum i allmändelen. Vi har även ett nybyggt trädäck så man kan gå ut och fika och få lite luft här uppe på 3:e våningen.
Varmt välkomna till Kontorshotell Sporren i Malmö!

Omröstningen har avslutats

Dela den här sidan