QO Danderyd AB

Svärdvägen 21, Danderyd

Information
Quick Office är en av Sveriges större kedjor med kontorshotell på flera attraktiva adresser runt Stockholm och Malmö. Alla våra kontorshotell tillhandahåller fullt utrustade kontorsrum från en person och uppåt. Vi erbjuder co-working ytor, mötesrum, företagsadress och loungeytor för nätverk och paus.
Quick Office Danderyd ligger på Svärdvägen nära Mörby Centrum. I samarbete med fastighetsägaren Kungsleden har kontoret genomgått en renovering av bla den stora öppna Ljusgården. Målet var att få Ljusgården att bli mer inbjudande för besökare, hyresgäster och grannar. Här skall finnas plats för olika former av möten; konferenser, one-to-one, fikapauser, Afterwork, events mm.
Även kontorsvåningarna med loungeytor, kök och toaletter har renoverats till en hög standard.
Grundtanken vid valet av inredning var att få in mer värme, färg och fler trivsamma loungeytor. Funktionalitet och flexibilitet spelade stor roll vid valet av inredning då ytor skall enkelt kunna anpassas efter olika behov.
Lokalerna renoverades under 2017 och 2018.
Fotograf: Fotograf Bergsten, Andreas Bergsten och SE360, Peter Kardne
Inredare: Veronica Bergholtz

Motivering
En affärsmässig miljö som andas värme och med en vardagsrumskänsla som får besökare och hyresgäster att slappna av och fokusera på sin verksamhet. Funktionalitet, flexibilitet och värme är några av ledorden i inredningen.

Omröstningen har avslutats

Dela den här sidan