Gate46 AB

Birger Jarlsgatan 8, Stockholm

Information
En lokal för alla sinnen

Resan till vårt nya ”hem” började på vårt gamla kontor. Vi märkte att vi många gånger valde bort att sitta på kontoret och istället valde att jobba hemifrån, på ett kafé eller på pendelbåten. Dessa miljöer stimulerade våra sinnen bättre och vi blev mer kreativa och effektiva när vi jobbade från vardagsrummet med fötterna på soffbordet, drack en latte med förbipasserande människor utanför som utsikt eller när vi blickade ut över havet.

Detta tog vi fasta på när vi planerade vårt nya kontor, 239 kvm på Birger Jarlsgatan 8 i Stockholm. Visionen var att skapa en plats där våra medarbetares och gästers alla sinnen stimuleras i en miljö som är inspirerande, avslappnad och ibland också överraskande. Kontoret är också ett viktigt verktyg i vår vardag där vi får en chans att visa våra kunder vad man kan skapa om man vågar att tänka utanför boxen.

Den 20 augusti 2018 invigde vi vårt nya totalrenoverade kontor.

Motivering
När du kliver innanför dörrarna är det mer än bara inredningen som tilltalar. Tillsammans med Lexter har vi skapat olika ljudmiljöer anpassade för respektive rum vilket ger en trivsam känsla och arbetsmiljö. Dessutom sprider doftmaskinen vid entrén en harmoni och bidrar till helhetsupplevelsen. Beroende på vad arbetsdagen innehåller kan man välja den miljö som passar en allra bäst just då. Ett möte på vårt kontor kan hållas på traditionellt vis i ett konferensrum samtidigt som vårt kontor möjliggör avspända samtal i biblioteket inrett med bekväma loungemöbler och putting green, eller varför inte i baren.

Alla dessa faktorer gör vårt nya kontor till en plats där medarbetare och gäster verkligen trivs och vill vara - precis det vi ville uppnå!

Omröstningen har avslutats

Dela den här sidan