Schneider Electric

Mobilvägen 10, Lund

Information
Storlek 4800 kvm.
Inredingstanke: Följa vårt digitala arv och belysa vår teknikinriktning.
Renoverades Sept 2016 - Feb 2017.
Inflytt: Feb 2017.
Fotograf: Pernilla Dahlberg.

Motivering
Schneider Electric bestämde sig 2016 för att flytta till nya och mer ändamålsenliga lokaler på Ideon i Lund. Området är fullt av teknikintensiva företag och organisationer och ger oss mycket nya kontakter och informationsutbyten. Kontoret har ett starkt teknikfokus i både inredning och design för att spegla vår utvecklingsavdelning och våra duktiga ingenjörer. Inflyttande skedde 27 februari 2017. Inom kontoret finns det en stor cafeteria där personalen kan samlas. Cafeterian ligger vid sidan om EcoStruxure-lab där vi visar upp våra produkter.

Omröstningen öppnar 2019-09-28

Ange din e-postadress i fältet längst ner på denna sidan för att få ett e-postmeddelande när omröstningen har öppnat.






Dela den här sidan