Chiesi

Klara Norra kyrkogata 34, Stockholm

Information
En vindslokal i en fastighet från 1892 på Klara Norra kyrkogata några minuter från centralstationen i Stockholm. De 350m2 stora lokalerna är helt nyrenoverade och man har behållit takstolar i ek och takhöjd vilket ger lokalen en genuin stämning och rymd. Lokalen är anpassad efter ett modernt arbetssätt som har fokus på det personliga mötet med många mötes- och samtalsrum.

Fotograf: Staffan Millqvist

Motivering
I samarbete med arkitekt Carl-Anders Ankar, hyresvärden Klara Norra Fastigheter och Tenant & Partner lyckades Chiesi skapa en modern och attraktiv arbetsplats med nordisk touch, som tillvaratar medarbetarnas behov och typ av arbetsuppgifter. Materialval, möbler och belysning samspelar och ger ett rymligt intryck samtidigt som funktionalitet och ergonomi prioriterats högt. Färgskalan går i sobra brutna toner och naturmaterial som samspelar med den gamla vindsvåningens mörka takbjälkar och ljusinsläppet från de många takkuporna. Man har även sett till att tillvarata den italienska kulturen och traditionerna som lever starkt i företaget som grundats av familjen Chiesi och än idag ägs och drivs av familjen. De italienska influenserna återfinns i både belysning och inredningsdetaljer och tillsammans med den nordiska designen skapas en miljö som präglas av elegans och harmoni.

Chiesi Pharma AB är en Nordisk organisation med 70 anställda.

Närheten till Centralstationen och Arlanda express gör kontoret till en naturlig knutpunkt för Chiesi som dessutom är i en stark tillväxtfas.


Dela den här sidan