SkandiaMäklarna Västerås

Smedjegatan 8, Västerås

Information
SkandiaMäklarna i Västerås har sedan den 1 september 2019 sitt kontor på Smedjegatan 8 i centrala stan. Lokalen ligger i entréplan med stora skyltfönster mot den välbesökta gågatan. De 330 kvadratmetrarna innehåller ett tjugotal arbetsplatser, en receptionsdel, mötesrum och gemensamhetsytor. Lokalen är totalrenoverad och så nära nyproduktionsstandard som går att komma i en äldre fastighet.

Inredningen är utformad för att vara välkomnande, varm och modern i linje med SkandiaMäklarnas nya grafiska profil. Kunderna som kommer på besök ska känna att de har kommit till Sveriges ledande kvalitetsmäklare – kanske för att göra sitt livs största affär. Samtidigt var det viktigt att skapa en funktionell och effektiv arbetsplats, där medarbetarna trivs och känner harmoni, arbetsglädje och stolthet.

Målsättningen var ett kontor med optimala förutsättningar för medarbetarna att inspirera, motivera och utveckla varandra. Det är också viktigt att miljön underlättar för chefer och erfarna medarbetare att coacha och stötta de nyare. Interaktion var ledordet för det nya kontoret – och det är kanske extra viktigt i ett yrke som till stor del präglas av individualism.

Alla foton är tagna av SkandiaMäklarnas egen fotograf Ralph Welin.


Motivering
Ett modernt kontor ska idag vara mycket mer än en arbetsplats. Det ska vara funktionellt, estetiskt tilltalande, förmedla företagets grundvärden och ge personalen bästa tänkbara förutsättningar att utföra sitt arbete. Allt det här har SkandiaMäklarnas nya kontor i Västerås! Den lyckade kombinationen av besökarnas wow-upplevelse och personalens inspirerande arbetsmiljö gör att kontoret blir en plats som attraherar både medarbetare och kunder. Textilier har använts på ett smakfullt sätt, både som dekoration och för att förbättra ljudmiljön. Belysningen är dämpad och behaglig. Detaljerna har ägnats mycket omsorg och genomtänkta dekorationer ger extra trivsel och en varm hemkänsla.


Dela den här sidan