Saether AB

Gävlegatan 22, Stockholm

Information
LAYERS. Lager på lager. Bas, foundation, puder, rouge, mascara, nagellack, parfym. Ett axplock av de produkter vi använder oss av varje dag för att lyfta fram eller för att dölja. Den principen skapar det rumsliga konceptet till Saethers kontorsinredning, skönhetsdistributörer
i Stockholm.

Ytorna i Saethers nya kontor byggs upp med en känsla av lager och skikt, där det råa och rena är lika vackert som det målade. Olika känslor, toner och strukturer skapar en sammanhängande helhet som andas elegant lyx tillsammans med en härlig och varm känsla.

I reception och i showroom har Bang Universe specialritat diskar och podier som är uppbyggda av skikt i lackade puderrosa toner som snickeriet Expo Image byggt. Ovanför receptionsdisken har ett puder-pufftak adderats med belysning uppbyggt av tyllkjolar.

Möbler och inredning är varsamt utvalt för att passa konceptet med leverantörer som Toniton, Montana, Pholc och Normann Copenhagen m.fl.

Saether Nordic Group distribuerar 100+ välkända internationella varumärken inom doft, hud, makeup och professionell hårvård i Norden. Deras nya kontor finns i Folksam Fastigheters fastighet på Gävlegatan 22 i Stockholm. Kontorsytan är 600 m2 med 55 kontorsplatser, inflytt våren 2022.

Rumsligt koncept: Bang Universe
Fotograf: Mattias Hamrén

Motivering
Det rumsliga konceptet i Saethers nya kontor är väl genomarbetat och har en hög detaljnivå. Färg och formspråk genomsyrar alla rum återfinns i allt från väggkulörer och heltäckningsmattor till möbler och dekor.

Omröstningen har avslutats

Dela den här sidan