Foyen Advokatfirma

Regeringsgatan 38, Stockholm

Information
Välkommen till Foyen, en advokatbyrå som vill utmana det traditionella och bjuda in till en välkommande och varm miljö där det personliga mötet står i fokus! När vi fick våra nya lokaler valde vi att samarbeta med Studio Laaw och tillsammans med dem bygga ett helt nytt kontorskoncept. Högst upp i NK huset i Stockholm möts man hos Foyen av varma färger, naturtoner och en inspiration från vår svenska natur och våra fåglar. Innanför våra dörrar möts alla våra klienter och besök av vårt first impression team och alla får ett personligt mottagande. För att uppnå detta valde vi att inte bygga en reception utan möter alla våra gäster vid dörren. Därefter har vi digitala tjänster för automation och meddelande vid besök till respektive konsult.

VI har prioriterat att visa vår familjära känslan som är en viktig del av vår identitet på företaget i kombination med hög professionell nivå. Inspirationen till färgval har vi fått från Gräsanden, där vi har snappat upp både grönt, beige, brunt, blått och koppar som är genomgående på hela kontoret. I vårt största konferensrum sitter en stor tavla med gigantiska fjäderliknande konst i dessa färger. Denna tavla går att kika på från alla håll genom ljusgården och knyter ihop känslan och inspirationen till hela kontoret. Fåglarna är ett återkommande tema på kontoret då alla konferensrum är döpta efter olika arter.

Motivering
När du kliver in i vår entré på kontoret omfamnas du av ett harmoniskt välbehag i den stora öppna loungen samtidigt som du får intryck av en pulserande "tidningsredaktion" intill där ett team jobbar och visar den puls som vi har internt. Vi har prioriterat hållbarhet genom hela renoveringen och återanvänt mycket av de möbler och inredning som vi hade på vårt förra kontor samt återbrukat möbler som vi köpt second hand. Vi har fångat en harmonisk känsla för att välkomna våra gäster in till den externa delen på vår advokatbyrå trots att vi har varit vågade med färg och materialval på kontoret. I våra konferensrum låter vi kreativiteten flöda och i vårt pentry har vi fångat känslan av att vilja stanna upp och umgås med våra kollegor över en kopp kaffe. Det generösa ljusinsläppet från ljusgården bidrar till en härlig rymd på kontoret och oftast möts man av en färgsprakande soluppgång över takåsarna på vinterhalvåret som får varenda vrå av kontoret att bada i glitter.

Detta kontor behöver upplevas på plats då vi lyckats hitta den perfekta balansen mellan kreativitet men också den lugna harmonin för arbetsdagens utmaningar.

Omröstningen har avslutats

Dela den här sidan