B&R Automation

Hyllie allé 31, 215 33 Malmö, Malmö

Information
Showroom, lounge och academy var tre huvudsakliga användningsområden som skulle ta plats i B&R Automations nya lokal på markplan mitt i Hyllie. B&R befinner sig i framkant när det kommer till utveckling av industriell automatisering, vilkets reflekteras i den nya lokalens rena och moderna rumsliga lösningar.

Innanför entrén presenteras en produktdisplay med möjlighet till genomgång och demonstration vid kundbesök. De råa betongytorna på golv och pelare har lämnats orörda genom hela lokalen och samspelar med glaspartier, högblanka armaturer och textilklädda loungemöbler i en industriell mix mellan hårt och mjukt. Loungens sociala ytor fungerar lika bra till kundmingel som interna tillställningar.

Att ha en egen Academy är det inte alla som kan stoltsera med, men hos B&R Automation finns en stor yta helt dedikerad till undervisning och utbildning. Med möblering som kan staplas, vikas och enkelt rullas iväg beroende på dagens schema blir denna yta flexibel och öppnar upp för mängder av möjligheter. I lokalen ryms även touch-down platser för kreativa grupprojekt och fokusaktiviteter, vilka även fungerar som flexplatser.

Inredningsarkitekt: Rumrum AB
Fotograf: Stefan Lindher

Motivering
Kontorets behov har utvecklats radikalt bara under de senaste åren. För att vara en attraktiv arbetsgivare idag ska du erbjuda en flexibel arbetsplats där distans och närvaro samverkar och där varje medarbetares behov tillgodoses.

På det moderna kontoret står individen i fokus. De flesta av oss är inte intresserade av att vara bundna till vår skrivbordsstol på samma sätt som förr. I B&R Automations nya lokaler ryms bland annat flexplatser för de som har behov av miljöombyte, mötesrum med möjlighet till enkel uppkoppling mot den som jobbar på annan plats och soffgrupper för avslappnade möten.

Mer än någonsin fungerar ett företags inredningsarkitektur som en förlängning av marknadsföringen. B&R:s utrymmen andas ny teknik och kantas av kulör- och materialval som vittnar om vilket företag som huserar här.

Ett minst sagt flexibelt kontor mitt i hjärtat av Europas motsvarighet till Silicon Valley.

Omröstningen har avslutats

Dela den här sidan