Lindab

Stålhögavägen 115, 269 82 Båstad, Grevie

Information
I Grevie utanför Båstad ligger Lindabs stora industri med huvudkontor och fabriksområde samt en nybyggd anläggning. Här visar de stolt upp sina produkter i ett nytt showroom med fantastisk utsikt över Bjärehalvön. Vi fick förtroendet att gestalta detta börsnoterade bolags ansikte utåt. Den karakteristiska blå Lindab-färgen mörkade vi ner och skapade ett koncept i sobert mörkblått i kontrast till vitpigmenterad ek med accenter som cognac och ljust läder. En scen specialritades utifrån formen av Lindabs logga och korta transparenta gardiner agerar rumsavdelare för att göra den öppna ytan mer intim och ombonad.

Inredningsarkitekt: Rumrum AB
Fotograf: Stefan Lindher

Motivering
Kontorets behov har utvecklats radikalt bara under de senaste åren. För att vara en attraktiv arbetsgivare idag ska du erbjuda en flexibel arbetsplats där distans och närvaro samverkar och där varje medarbetares behov tillgodoses.

Textiler används på ett innovativt sätt i Lindabs lokaler för att på nolltid kunna ställa om utrymmet från intimt och fokuserat för en mindre grupp till stort och öppet för en hel publik. En högfunktionell lösning som inte tummar på estetiken!

Vi har sedan länge vetat att vår omgivning har stor inverkan på hur vi mår. För att ha ett inspirerat och välmående arbetslag behöver interiören vara inspirerande och välfungerande, vilket i sin tur leder till högre effektivitet och bättre resultat. Lindab kryssar i alla boxar som krävs för att vara en attraktiv arbetsplats.


Dela den här sidan