Malmö FF

Eric Perssons väg 31, Malmö

Information
Kontoret för Malmö FF:s medarbetare har fått en uppdatering. Idag sträcker sig arbetsytan från kontorsplatser och mötesrum till en ny multiyta som innehåller lounge, matsal, e-sport-yta, museum och shop.

Rumrum har skapat en dramatisk galleria med mörk scenografi som kontrasterar det himmelsblå i tidigare zoner som VIP-entréer, logegångar och spelargång vilket skapar en extra nerv i upplevelsen. Ytan är ritad så att du ska kunna röra dig fritt mellan de olika zonerna med ett centralt mittstråk som fungerar som en träffpunkt och attraherar samtal, shopping, nätverk och tillhörighet. MFF vinner med andra ord numer även matchen om framtoning utanför planen!

Inredningsarkitekt: Rumrum
Fotograf: Stefan Lindher

Motivering
Kontorets behov har utvecklats radikalt bara under de senaste åren. För att vara en attraktiv arbetsgivare idag ska du erbjuda en flexibel arbetsplats där distans och närvaro samverkar och där varje medarbetares behov tillgodoses.

Vi har sedan länge vetat att vår omgivning har stor påverkan på hur vi mår. För att ha ett inspirerat och välmående arbetslag behöver interiören vara inspirerande och välfungerande, vilket vidare leder till högre effektivitet och bättre resultat. Mötesbord med möjlighet till avskärmning för fokuserat arbete och loungeytor samsas i MFF:s nya lokaler och bjuder in till olika typer av arbetssätt beroende på uppdrag.

Mer än någonsin fungerar ett företags inredningsarkitektur som en förlängning av marknadsföringen. Den specialdesignade disken, inspirerad av konstruktionen av en fotboll, och inte minst den karakteristiska himmelsblå färgen som går igen i hela lokalen är en förstärkning av Malmö FF:s företagsidentitet. Det är ingen tvekan om vilket lag som gäller i lokalerna, vilket höjer känslan av tillhörighet för både kollegor och besökare.


Dela den här sidan