Söderberg & Partners

Isgatan 2, Örebro

Information
Söderberg & Partners har samlokaliserat två kontor till ett nytt dynamiskt nav i det nybyggda kontorshuset vid Örebros sportarena. Kontoret reser sig i två våningar och har härlig utsikt mot Örebros citykärna.
Lokalen är utformad för att agilt möta verksamhetens behov, i nutid och i framtid. Då kontorsbyggnaden har formen av en kil färdas besökaren per automatik genom det sobra och stilfulla kontoret. Längs med fönsterpartier finns miljöer för koncentrerat arbete. Mittenkärnan är utformad för möte och samarbete. Kontorets miljöer är ett svar på differentieringen av behov som Söderberg & Partners medarbetare har analyserat fram i en kreativ och inkluderande workshop tillsammans med Swecos inredningsarkitekter. Färgschema och taktila materialval tar hänsyn till olika sinnesstämningar, vill man till exempel ha en skön paus och känna sig extra omhändertagen kan man dra sig undan till delen som kallas ”Hjärtat”. Här finns kärlek och trygghet gestaltat genom horisontella träribbor med en rostrosa fond.
Återbruk och hållbarhet löper genom hela gestaltningen och den nya inredningen är varsamt valt med modern och tidlös design.

Fotograf Angelica Liljenroth.

Motivering
Söderberg & Partners har skapat en mötesplats för såväl medarbetare som externa besökare där mål, visioner och tillväxt föds och verkställs.
Inredningskonceptet är en spegling av verksamhetens essens och kultur och tillsammans med karismatiska personligheter skapas en arbetsmiljö som är dynamisk, attraktiv och identitetsstark.

Omröstningen har avslutats

Dela den här sidan