Utklippan Fastigheter

Kärleksstigen 7, Karlskrona

Information
Utklippan Fastigheter är ett familjeägt fastighetsföretag som arbetar med uthyrning av lägenheter och lokaler. Våren 2021 förvärvade vi fastigheten som är ett landmärke i Karlskrona, Utkiken.

Denna byggnad är ursprungligen uppförd för Kustbevakningen som en observationsplats på den högsta platsen utanför Karlskronas centrum, Trossö, med vidsträckt utsikt över Karlskrona och inloppet. Idag finns här en restaurang med livfull verksamhet på övre plan medan Utklippan Fastigheter har byggt om och inrett sitt nya kontor på entréplan i år, 2022.

Allt arbete med utformning, projektledning och design har skötts internt i företaget med kompetenta partners som stått för utförande. I renoveringen har stort fokus lagts på att ta tillvara läget med den fantastiska utsikten från alla rum och ha en konsekvent och genomgående inredningsstil med varma och lugna toner. Kontorsrummen har avdelats med glasväggar och skjutdörrar som skapar avskildhet och samtidigt en närhet till kollegor.

Foto; Andrea Harrtoft, Utklippan Fastigheter.
Inredning; The Home Company.

Motivering
Under 25 år har Utklippan Fastigheter funnits och på den tiden har företaget utvecklats i både antalet ägda fastigheter samt konstellationen inom företaget. Vi har nu hittat hem och vårt nya kontor är en reflektion över vår utveckling och framåtanda. Kontoret andas modernitet, familjaritet, välkomnande, nytänkande, lugn och stolthet, allt som behövs för att trivas på jobbet och ger oss förutsättningarna för att utföra ett bra jobb.

Omröstningen har avslutats

Dela den här sidan