GetAccept AB

Västra Varvsgatan 19, MALMÖ

Information
Storlek: 2300 kvm med 2 våningsplan, 2 loft och 6 meter i takhöjd.
Renoveringsår: höst 2021- vår 2022
Inflyttningsår: vår 2022
Inredningstankar: Vår ambition var att skapa ett coolt men samtidigt välfungerande kontor som speglade vem vi är som företag och vår företagskultur. Målet har från bolagets grundande varit att bygga en stark kontorskultur där vi möts IRL för att skapa effektivt arbete och personliga möten. Efter pandemin och hemmaarbetets intåg har det nu blivit ännu viktigare att skapa ett kontor som våra anställda vill komma till utan att bli tvingade.
Vi ville skapa en kreativ och inspirerande atmosfär där de anställda kände att det var kul att komma till jobbet, inte bara för att jobba men även för att spendera tid med sina kollegor under och efter arbetstid.

Stort fokus lades även på att det skulle vara ett välfungerande kontor som mötte alla avdelningars individuella behov - från atmosfär, till mötesrum, till aktiviteter - för att ge de bästa förutsättningarna för ett effektivt och produktivt arbete. Kort och gott ville vi skapa en "wow-upplevelse" från första stund du steg in på kontoret.
Vid renovering/design av lokalen har vi försökt behålla delar av den gamla rustika charmen från när det en gång i tiden var en ubåtshall - och behållit eller använt oss mycket av hårda material som sträckmetall, glas och betongpelare - men även blandat upp det håra med mjukare material som ljust trä, mjuka tyger, och glada färger.

Unika inslag:
DJ-balkong
Basketplan
Läktare
Graffittivägg
Nät att ligga och jobba i
Bar
Playstation lounge
Bandroom (musikrum)
Inspelningsstudio

Motivering
Beläget i en gammal ombyggd ubåtshall i västra hamnen, med otroliga 6 meter i takhöjd och glasfönster som sträcker sig från golv till tak - är det första du möts av när du kommer in på kontoret den unika panorama viewen av Malmös egna landmärke Turning Torso. Härnäst dras blicken till den egendesignade baren där du antingen kan njuta av en kopp nymalet kaffe under dagen eller ta dig en öl från öltappen under fredagseftermiddagens AW. Förbi baren kommer du in i loungen där du möts av DJ-balkongen, som flitigt används både till vardags och fest. Bredvid entrén hittar du Play-arean som är lekfullt designad med graffittivägg, läktare, basketplan och arkadspel. Här kan du antingen skjuta bollar med kollegorna, utmana chefen i pingis, eller spela en vänskaplig match i fussball. Eller - flytta undan pingisborden och använd läktaren i utbildnings- eller föreläsningssyften.
En trappa ner möts du av en lugnare atmosfär med lägre takhöjd och ljusare färger. Här hittar du både fokusrum, playstation och bandrummet där husbandet förvarar sina instrument och jammar när det inte används som projektrum. Ett ytterligare kul inslag är mötesrummens namn, som beroende på var på kontoret rummen de är belägna är döpta efter olika kända artister. Mötesrummen vid DJ balkongen är döpta efter DJs, mötesrummen vid play-arean (med graffittivägg och basketplan) är döpta efter RnB-artister och mötesrummen vid bandrummet är döpta efter rockartister. Utöver praktiska demorum, sköna mötesrum och kreativa projektrum finns även lugna fokus-, vilo- och relaxrum för den som behöver extra fokus eller ta en liten paus. Även nätet, hängande 3 meter över marken, är ett bra ställe att ta en paus i eller om man behöver ombyte i arbetet.
På kontoret möts gammal industri med modern design i perfekt harmoni. Hård sträckmetall varvas med varma färger och mjuka material. Öppna kontorslandskap blandas upp med mjuka loungegrupper och kul inredningsdetaljer. Det är kontorets magiska läge, coola design och funktion i kombination med interna och personliga detaljer som gör att det är Sveriges snyggaste kontor! Det viktigaste inslaget är dock de anställda som varje dag fyller kontorets 2300kvm med värme, skratt och arbetsglädje.
Vid valet av nya kontorslokaler, var en stor faktor till att vi valde just dessa lokaler att de ligger i en aktiv kontorsbyggnad som drivs av Skandia fastigheter. Förutom våra egna lokaler finns det även tillgängligt för alla våra anställda ett modernt gym, yogastudio, omklädningrum, cykelförråd och lounge.

Omröstningen har avslutats

Dela den här sidan