Iterio AB

Ringvägen 100, Stockholm

Information
För oss på Iterio är det viktigt att våra lokaler speglar vårt företag, vår känsla och de värdeord som är grundläggande för den fantastiska kultur vi har - Frihet under ansvar, stolthet och glädje, här hjälps vi åt, ledare som coachar våra medarbetare till framgång.

Innan vi bestämde oss för att byta lokaler gjorde vi ett omfattande arbete med att fråga alla våra anställda vad de önskar av ett kontor och var det bör ligga rent geografiskt. Utifrån detta arbete engagerade vi en fastighetsdesigner för att genom workshops arbeta oss fram till vilken typ av kontor vi faktiskt vill ha. Dvs. vilka ytor, vilka funktioner, vilken känsla, vilken design osv.

När vi sedan ramlade över Ringvägen 100, hösten 2021, så var det en "match made in heaven". Våra 940 kvm uppdelat på två plan har allt vi kan önska i form av fina, personliga och lustfyllda lokaler samt fantastisk utsikt. Renoveringen påbörjades vid årsskiftet 2021/2022 och avslutades nu under våren. Vi har här skapat arbetsplatser för alla smaker: fasta för de som önskar, flexplatser samt bokningsbara kontorsrum. Vi har på önskemål från personalen också skapat många mötesrum i olika storlekar som passar både för enskilda möten, samtal, distansmöten, samarbetsrum, större möten osv. Våra lounger är viktiga samlingspunkter och bjuder in till umgänge under avslappnade former. Den på övre plan är utformad med inspiration som en vin- och kaffebar med kaffemaskiner, vinkyl, glassbox, bar- och loungehäng och den nedre samlingsytan är mer för gemensam lunch, frukost och internt umgänge sittandes till bords eller i loungedel. Här möjliggörs även för större sammankomster och möten där storskärm behövs.

Motivering
Så fort du kommer in genom huvudentrén omfamnar Iteriokänslan dig; - glädje, frihet, öppenhet, välkomnande, hemtrevligt, familjärt och lite exklusivitet som en champagnebar för alla speciella stunder i arbetslivet.

Som en av våra anställda sa "jag vill ha ett kontor som jag är stolt över och vill visa upp för familj och vänner ".
Och precis den känslan har vi lyckats skapa hos våra anställda med kontor!

Omröstningen har avslutats

Dela den här sidan