Logitech

Eric Perssons väg 51, Malmö

Information
Vårt kontor är beläget på Eleda stadion - Eric Perssons väg 51, i Malmö.
Vi flyttade från ena sidan stadion från 250 kvm till andra sidan med totalt 1069 kvm under pandemin. Den sista Maj i år var alla etapper äntligen klara.
På kontoret finns 52 st arbetsplatser, 9 mötesrum. 1 stort mötesrum och 2 st phonebooth.
Vi använder oss av elektronisk nyckelsystem till våra dörrar och skåp. Båda öppnas smidigt med en app.
Välkomna till Logitech!

Hyresvärd: MFF
Arkitekt: Rumrum
Foto: Rumrum

Motivering
Välkommen till Logitechs luftiga och moderna lokaler med utsikt över Malmö FFs hemmaplan!
Här samspelar färger, pampiga växter, träslag och material för att skapa en inspirerande och inbjudande miljö för både anställda och besökare.
På Logitech vill vi leva som vi lär. Mötesrummen är anpassade med både rätt videoutrustning och inredning för att återspegla våra anställdas behov - vare sig de behöver ett större rum för flera deltagare, mindre rum för privata samtal eller en tyst plast för videosamtal. Det finns dessutom goda möjligheter att välja skrivbord exakt efter känsla eller behov för dagen.
Vi har lagt mycket fokus på våra sociala ytor för att bjuda in till trevliga stunder både på och utanför arbetstid. Utsikten över MFFs hemmaplan bjuder in till trevliga after works i lounge-delen på övervåningen, och köket är en naturlig mötesplats för både mindre och större sammankomster.
Det är ingen hemlighet att vi befinner oss i en avgörande tidpunkt hur vi definierar både våra kontor och hur vi relaterar till “arbete” som vi en gång kände till det. På Logitech ser vi det som en chans att utmana traditionella idéer, inte bara kring när, var och hur arbetet sker utan också kring våra medarbetares upplevelse. Kontoret och dess utformning spelar stor roll, och på Logitechs kontor i Malmö vill vi anamma det nya arbetslivet för alla människor och i alla utrymmen.

Omröstningen har avslutats

Dela den här sidan