Oddwork

Kungsgatan 42, Göteborg

Information
Våra Oddworkers flyttade in i Oddworks huvudkontor på Kungsgatan den 1 januari 2019. Inför inflytt totalrenoverades lokalen som är på 435 kvm stort. Här sitter runt 30 personer. Inredningsdesign för kontoret gjordes av Arijana Krnjic, och genomfördes av Oddwork själva. Kontoret är designat för att vara en plats för inspiration och är ett hem utanför hemmet både för vår rekryteringsverksamhet och vår employer brandingbyrå – något som bland annat visar sig i vår inga-skor-policy, men även i mjuka mattor och lekfull inredning. Kontorslandskapet är öppet och luftigt, med stora fönster ut mot den långa balkongen som vetter mot söder och Kungsgatan. Här sitter vi både på luncher och AW:s och njuter av solen från tidig vår till långt in på senhösten.

Varje konferensrum berättar sin egen historia och är inrett med lekfullhet, humor, äventyrslust, diversifiering och framåtanda i åtanke. Konferensrummen är namngivna och inredda på följande teman:
- Surf
- Boheme
- Circus
- Space
- Far East
- Expedition
- Arcade
- Punk
- Coachella
- Wonderland

Det här med att ha samma färgschema genom hela kontoret har vi inte tagit någon hänsyn till, utan har jobbat fritt med färger, former och dofter (ja, du gissade rätt! Det finns en egen Oddworkdoft!).

Foton av:
Alexander Arnholm
Alexandre Deplank Enerskog

Motivering
Vi vill ändå påstå att Oddwork HQ inte är ett vanligt kontor. Inredningen är eklektisk och färgsprakande för att inspirera och tilltala så många som möjligt. Du kanske inte älskar alla rum, men du kommer definitivt att hitta ditt favoritrum! Från körsbärsträdet i entrén till popcornmaskinen i Circus och rymddräkten som står utanför Space – små och stora roliga detaljer samsas med praktiska arbetsplatser och mjuk bakgrundsmusik. Välkommen hem till oss <3

Omröstningen har avslutats

Dela den här sidan