Husab AB

Köpsvängen 26, Bromma

Information
Bakgrund till projektet:
Vår strävan efter att utveckla vår verksamhet och förbättra vår arbetsmiljö ledde oss till behovet av en rymligare lokal. Vi ville också lyfta vår arbetsplats till en mer attraktiv nivå för framtida rekrytering och samtidigt erbjuda våra medarbetare en arbetsplats som speglar vår identitet och mål.

Vid val av ny lokal var det av stor vikt att vår nya arbetsplats låg nära spårbunden kollektivtrafik och att den uppfyllde miljöbyggnadskriterier. För oss var det också viktigt att främja cykelpendlarvänlighet. Hangar 5 representerar inte bara en bra arbetsplats utan en del av vår fortsatta utvecklig där vi välkomnar kunder och samarbetar för att forma vår framtid.

När vi hade identifierat en lokal som passade oss perfekt, tog vi kontakt med projekterings- och inredningsföretaget Crierum. Vi förmedlade vår vision, och detta markerade början på ett givande samarbete. Vårt klara mål från början var att ge interiören i vår nya lokal en direkt koppling till vår verksamhet – vi ville att kontoret skulle vara en spegling av vilka vi är.

Inredningsdesign: Crierum Projekterar & inreder AB
Projektledning: Crierum Projekterar & inreder AB
Fotograf: Pontus Nordenfors, Edit 5

Motivering
Det bästa med vårt nya kontor:
På insidan av Hangar 5 har Crierum skapat en arbetsmiljö som inte bara möter våra behov utan också inspirerar oss dagligen. Här finns öppna ytor som främjar samarbete och kreativitet, och varje detalj har noga övervägts, från möbler till färgsättning och materialval.

Vårt kontor är mer än bara en plats med vita väggar och tak – det är en verklighet som vi stolt omfamnar. Här inne möts våra medarbetare och gäster av en harmonisk atmosfär, där härliga blå toner, varmt trä, rika gardiner och inbjudande textilier i mjuka färger skapar en omedelbar känsla av välkomnande komfort.

Tidigt i projektet föddes idén om en Gemenskapsgradäng – en central plats mitt i kontoret med soffor, fåtöljer och projektbord. Den kom att bli hjärtat och själen i vårt arbetsutrymme där idéer blomstrar och gemenskapen stärks. Gradängen har blivit mer än en möbel; den representerar vår arbetskultur, sammanhållning, delade ögonblick och skapandet av nya projekt.

Även vårt gemensamma kök har kommit att bli en omtyckt plats för gemenskap och samvaro. Med mjuka sittplatser och nedpendlad belysning inbjuder ytan till trevliga luncher och stunder efter hektiska arbetsdagar. Det är en plats där våra medarbetare kan knyta starka band och där idéer frodas i en skön atmosfär.
Förutom våra gemenskapsytor finns här en mångfald av mötesrum, både stora och små, kontorsutrymmen och öppna arbetsmiljöer. Här hittar du även bekväma kaffehörnor och alla de faciliteter du kan tänkas behöva. Detta omfattande utbud av arbetsutrymmen och mötesplatser är kärnan i vår arbetsplats, skapade för att möta alla våra behov och inspirera till produktivitet och samarbete.

Vår kontorsmiljö är en sann inspirationskälla för oss alla.

Omröstningen har avslutats

Dela den här sidan