The Absolut Company AB

Marieviksgatan 19 C, Stockholm

Information
2002 flyttade vi till Marieviksgatan 19 precis intill kajen i Marievik. Vår kontorsyta ligger på 5 320 kvadratmeter och är fördelat över tre våningsplan högst upp i fastigheten. Vårt inredningskoncept är utvecklat i samarbete med det framstående designteamet på Crierum Projekterar & Inreder AB. Kontoret är designat för att balansera öppna sociala ytor, flexibla arbetsplatser och mötesrum som tillgodoser olika behov. Vår vision har varit att skapa en inspirerande miljö där våra medarbetare kan trivas och prestera på sin bästa nivå. Kontoret har ca 30 mötesrum, stora konferensytor, två barer, en personalmatsal, en gästmatsal, en biograf, ett gym, ett vilorum, ett massagerum och flera terrasser.

Inredningsdesign: Crierum Projekterar & inreder AB
Projektledning: Crierum Projekterar & inreder AB
Fotograf: Pontus Nordenfors, Edit 5 samt egna bilder av anställd

Motivering
Våra tre våningsplan är uppdelade mellan mötesrum, flexibla arbetsplatser och större ytor för konferenser och sociala tillställningar. Vi har ett enormt ljusinsläpp och en slående utsikt över Mälaren vid Årstaviken. Inredningen följer en röd tråd genom alla våningsplan, med färgsprakande växtlighet och konst från våra egna konstprojekt.

I hjärtat av kontoret finns vår sociala hubb med en trivsam vardagsrumskänsla. Intill finns flera mötesrum i varierande storlekar då vi uppmuntrar till spontana möten och flexibla sammankomster. Rummen är inredda med inspiration av våra varumärken. På vår takvåning har vi en gästmatsal inredd i anda av vårt varumärke Absolut Elyx samt en helt egen bar där vi har lanseringar, utbildningar och sociala events för våra medarbetare och gäster.

Kombinationen av ett modernt kontorslandskap som ger möjlighet till ett fokuserat arbete och sociala ytor med en avslappnad vardagsrumskänsla skapar en miljö där våra medarbetare alltid hittar det som passar i stunden. Vi är stolta över en levande och stimulerande arbetsplats där våra medarbetare vill vistas varje dag.

Omröstningen har avslutats

Dela den här sidan