We App

Drottninggatan 38, Göteborg

Information
-Vi tog över kontoret i Juli 2023, och har sedan dess påbörjat en omfattande renovering mot vår vision
-Kontoret är 1000m2, och kommer tillägnas evenemang inom Startup, Innovation, Teknik, Design,
-Vi är en digital utvecklingsbyrå 30 personer som gör vår största satsning någonsin, för att hjälpa de kunder vi jobbar med (startups & innovationsledare), och alla som jobbar med och stödjer dessa, att hjälpa fler att lyckas
-Inspiration, lärande, nätverkande blir nyckelord. Men på ett kul och informellt sätt.

Fokus på att skapa en mötesplats mitt i centrala Göteborg, med fokus på att träffas under kul förutsättningar:
-Kontoret har en scen på 10m, med 2x3m stor skärm.
-Det finns sittplatser för 100 personer
-Vi har ett "lab" (en plats där man kan fascineras av framtidens teknik: 3d-printers, AR/VR, Mikrochip, mm)
-Vi har co-working platser för människor i nätverket att komma och sitta och jobba, ta en kaffe, träffa likasinnade
-Pingisbord
-6st uppkopplade Lan-datorer
-Racingstol
-Massagestol

.PS utvecklandet av vårt kontor är konstant under arbete. Och vi siktar på att vara klara i November. Bilder som tas oktober/november kommer därför fånga ännu mer av det vi beskriver i ord

Motivering
Vi tycker vår kontorsmiljö är Sveriges mest eleganta och vackra arbetsplats, och det finns många goda skäl till varför vi säger det med sådan övertygelse. Med en fusion av modern teknologi och enastående design har vi skapat en arbetsplats som inte bara inspirerar, utan också ger utrymme för både avslappnade möten, såväl som spännande evenemang.

Här är några av anledningarna till varför vårt kontor är en pärla för svenska företag och start-ups:

Först och främst måste vi prata om vår teknologiska framkant. Vi har investerat i toppmoderna teknologiska lösningar som inte bara ökar produktiviteten utan också förvandlar vårt kontor till ett framtidsrum. Med den senaste tekniken inom smarta system kan våra medarbetare dra nytta av smidig kommunikation och samarbete, vilket är avgörande för att stödja start-ups och företag i deras digitala innovationer.

Vår designfilosofi är en annan aspekt som gör vårt kontor så kraftfullt. Vi har skapat en estetiskt tilltalande arbetsmiljö som är både funktionell och inspirerande. Varje hörn är noggrant utformat för att främja kreativitet och innovation. Från våra moderna arbetsstationer till de bekväma mötesområdena har vi tänkt på varje detalj för att skapa en atmosfär som inspirerar till framgång.

För start-ups är vår kontorsmiljö särskilt gynnsam. Vi förstår de unika utmaningar som följer med att starta och driva ett nytt företag, och vårt kontor är utformat för att stödja dessa ambitioner. Vi erbjuder utrymme för informella möten där idéer kan flöda fritt och kreativitet kan blomstra. Vi tror på att skapa en atmosfär där det är enkelt att samarbeta och dela kunskap, vilket är avgörande för att hjälpa start-ups och företag att lyckas med digital innovation.

Men vårt kontor är inte bara en plats för arbete. Det är också en plats för glädje och spel. Vi inser vikten av att balansera arbete och fritid, och därför har vi skapat utrymme för avkoppling och underhållning. Våra medarbetare kan njuta av en stunds avkoppling med våra roliga och spelrum, vilket bidrar till en positiv arbetsmiljö och ökad produktivitet.

Vår förmåga att vara värd för stora evenemang är en annan anledning till varför vårt kontor sticker ut. Med vår imponerande "scen" har vi möjlighet att arrangera evenemang av olika slag, från konferenser och seminarier till workshops och produktlanseringar. Detta gör oss till en central plats för kunskapsdelning och nätverkande inom den digitala innovationsbranschen.

En annan faktor som gör vårt kontor unikt är vår strävan efter att följa vårt varumärke och DNA. Vi har en passion för att hjälpa start-ups och företag att lyckas med digital innovation, och detta genomsyrar allt vi gör. Vår arbetsmiljö är en reflektion av vår tro på att stödja och främja företag som strävar efter att göra en digital skillnad i världen.

Sammanfattningsvis är vårt kontor Sveriges mest eleganta och vackra arbetsplats av många skäl. Med vår teknologiska framkant, inspirerande design, utrymme för informella möten, möjlighet att arrangera evenemang och starkt fokus på att hjälpa start-ups och företag att lyckas med digital innovation är vi stolta över att erbjuda en arbetsmiljö som verkligen är enastående och som hjälper till att forma framtidens affärer i Sverige

Omröstningen har avslutats

Dela den här sidan