Svensk Byggtjänst AB

Odengatan 65, Stockholm

Information
Storlek: 1 632 kvm
Antal medarbetare: 80 pers
Färdigställt för inflyttning december 2014.
Befintlig fastighet renoverad från stomrent
Ansvarig : Annika Nelson
Arkitekt: Monica Stone Brunnberg & Forshed Arkitektkontor AB
Fotograf Kowdesign & Photo Krister Bengtsson
Förändrings- och projektledning GoToWork AB


Motivering
Med en hög grad av medarbetarengagemang i analysfasen för att identifiera de behov och förväntningar, samt ge möjlighet att utforma och erbjuda den bästa arbetsmiljön har Svensk Byggtjänst lyckats skapa ett kontor som alla medarbetare är stolta över och som fungerar för alla olika aktiviteter som medarbetarna utför i sitt arbete.

Svensk Byggtjänst kontor är ett av få färdigställda kontor där Aktivitetsbaserat arbetssätt tillämpas fullt ut i en mindre organisation (80 personer) utan avkall på alla de miljöer som krävs för en organisation där medarbetarna utför många olika aktiviteter. Med ett stort fokus på individuella behov i ett gemensamt sammanhang i allt från personlig förvaring till it-lösningar och utrustning, har man lyckats skapa ett personligt och representativt kontor.

Förändringsresan innebar en stor omställning in i ett nytt, mobilt arbetssätt där majoriteten av medarbetarna innan hade sina arbetsplatser i egna kontorsrum. Idag många fler möjligheter till spontana och planerade möten och en gemensam paus- och lunchmiljö.


Omröstningen har avslutats





Dela den här sidan