Partners

Novi Real Estate
Novi Real Estate erbjuder tjänster inom externförvaltning av fastigheter. Vi är en ny aktör som med stabila och finansiellt starka ägare tillför kompetens och
kunskap till branschen. Ambitionen är att utveckla Novi till en långsiktig och konkurrenskraftig aktör på förvaltningsmarknaden. Våra ägare och partners har
lång erfarenhet av att utveckla uppdrag, organisationer och bolag. Detta ger oss en stabil plattform att bygga vidare på.

 

 

Castellum
Castellum är ett av de största börsnoterade fastighetsbolagen i Sverige. Fastigheternas värde uppgår till 74 miljarder kronor och utgörs av lokaler för kontor/butik och lager/logistik med en uthyrningsbar yta om 4,4 miljoner kvm. Castellum verkar genom en decentraliserad organisation med stark lokal närvaro i 17 städer från Köpenhamn i söder till Sundsvall i norr. Castellum har under 2016 tilldelats två utmärkelser för sitt hållbarhetsarbete, dels Global Sector Leader av GRESB vilket innebär att Castellum rankas som etta i världen inom sektorn kontors- och industrilokaler, dels förstapris för hållbarhetsrapportering från EPRA (European Public Real Estate Association). Castellum har dessutom valts in i Dow Jones Sustainability Index (DJSI), som inkluderar de bolag i världen som presterar bäst inom hållbarhetsområdet.

 

 

EY Real Estate

EY har cirka 7 500 medarbetare över hela världen som är specialiserade på fastighetsbranschen. Vi erbjuder tjänster inom revision, skatt, moms, transaktioner och rådgivning. Bland våra kunder finns fastighetsägare, fastighetsinvesterare, fastighetsuthyrare och lokalanvändare – däribland många olika fonder – Real Estate Investment Trust (REITs) samt byggföretag och fastighetsspekulanter.
Vi har bred erfarenhet, omfattande resurser och ett stort nätverk av kunder och kontakter. Vi har cirka 4 000 fastighetskunder över hela världen. EY sammanför ett globalt team av specialister för att hjälpa företag att uppnå sin fulla potential. Vi förutser marknadstrender, kartlägger konsekvenser och bevakar aktuella branschfrågor. Allt detta gör att vi kan hjälpa dig att nå dina mål och konkurrera mer effektivt.
Vi är ett av de fyra största revisionsbolagen och reviderar 32 procent av företagen på Forbes Global 2000-listan.

 

 

Savills

Savills är ett av världens ledande fastighetsrådgivningsföretag med 30 000 anställda i över 700 kontor spridda på mer än 60 länder runt om i världen. Savills i Sverige tillhandahåller bred expertis till både lokala och nternationella kunder. Vi erbjuder rådgivning inom fastighetstransaktioner, corporate finance, värdering, analys och due diligence, uthyrning, fastighetsförvaltning och projektledning. Tack vare våra medarbetares unika kombination av entreprenörsanda och specialistkompetens får våra kunder tillgång till fastighetsexpertis av högsta kvalitet. 

 

 

 

Serneke

Serneke är en av Sveriges snabbast växande entreprenad- och projektutvecklingskoncerner och erbjuder heltäckande tjänster inom bygg, anläggning, projektutveckling och fastighetsförvaltning. Sedan starten 2002 har Serneke utvecklats från ett lokalt entreprenadbolag till en dynamisk entreprenadkoncern med ca 900 anställda som på allvar tar positionen som utmanaren på marknaden för större bygg- och anläggningsentreprenader.
Mellan 2002 och 2016 ökade intäkterna från 14 miljoner kronor till närmare 4 miljarder kronor, motsvarande en årlig tillväxt om drygt 50 procent. Sedan november 2016 är Serneke börsnoterade på Nasdaq Stockholms huvudlista. Bolaget har sitt huvudkontor i Göteborg med lokalkontor från Malmö upp längs hela västkusten samt i Stockholm. Målet är att expandera ännu mer bland annat genom att fokusera på storstadsområdena Göteborg, Malmö och Stockholm. Serneke är nästa generation entreprenadföretag eftersom dom vågar tänka annorlunda och utmana konventioner. Serneke erbjuder samma trygghet och kunskap som marknadsledarna, men med mer energi, engagemang och ett modernare synsätt.