Huvudsponsor:

Serneke är ett nytänkande och expansivt entreprenadföretag verksamt inom bygg, anläggning, projektutveckling och fastighetsförvaltning. Sedan starten 2002 har Serneke utvecklats från ett lokalt entreprenadbolag till en dynamisk entreprenadkoncern med över 1000 anställda som på allvar tar positionen som utmanaren på marknaden för större bygg- och anläggningsentreprenader. Engagerade medarbetare med en tydlig målbild och vision att utmana ledarna inom branschen är en av flera förklaringar till framgångarna. Mellan  2002 och 2017 ökade intäkterna från 14 miljoner kronor till 5,6 miljarder kronor. Sedan november 2016 är Serneke börsnoterade på Nasdaq Stockholms huvudlista. Bolaget har sitt huvudkontor i Göteborg med ytterligare 13 kontor från Malmö till Uppsala. Målet är att expandera ännu mer, bland annat genom att fokusera på storstadsområdena Göteborg, Malmö och Stockholm. Serneke är nästa generation entreprenadföretag, de vågar tänka annorlunda och utmana normer. De erbjuder samma trygghet och kunskap som marknadsledarna, men med mer energi, engagemang och med ett modernare synsätt.

 

Prissponsor:

Moderna Samlare är ett företag som erbjuder såväl rådgivningstjänster vid köp av konst, som uthyrningstjänster då en mer flexibel lösning efterfrågas. Moderna Samlare förfogar idag över en bank på ca. 900 konstverk. Merparten av de konstnärer de representerar är inköpta av Moderna Museet eller likvärdiga konstinstitutioner. Företaget grundades 2011 av Karolina Bertorp och har idag kunder inom en rad branscher, från mindre kommunikationsbolag till större banker och ambassader. Bolaget har sitt fäste i Stockholm men har kunder i hela Sverige.  

 

Partners:

EY har cirka 7 500 medarbetare över hela världen som är specialiserade på fastighetsbranschen. Vi erbjuder tjänster inom revision, skatt, moms, transaktioner och rådgivning. Bland våra kunder finns fastighetsägare, fastighetsinvesterare, fastighetsuthyrare och lokalanvändare – däribland många olika fonder – Real Estate Investment Trust (REITs) samt byggföretag och fastighetsspekulanter.
Vi har bred erfarenhet, omfattande resurser och ett stort nätverk av kunder och kontakter. Vi har cirka 4 000 fastighetskunder över hela världen. EY sammanför ett globalt team av specialister för att hjälpa företag att uppnå sin fulla potential. Vi förutser marknadstrender, kartlägger konsekvenser och bevakar aktuella branschfrågor. Allt detta gör att vi kan hjälpa dig att nå dina mål och konkurrera mer effektivt.
Vi är ett av de fyra största revisionsbolagen och reviderar 32 procent av företagen på Forbes Global 2000-listan.

 

Novi Real Estate erbjuder tjänster inom externförvaltning av fastigheter. Vi är en ny aktör som med stabila och finansiellt starka ägare tillför kompetens och
kunskap till branschen. Ambitionen är att utveckla Novi till en långsiktig och konkurrenskraftig aktör på förvaltningsmarknaden. Våra ägare och partners har
lång erfarenhet av att utveckla uppdrag, organisationer och bolag. Detta ger oss en stabil plattform att bygga vidare på.

 

Wrkat är ett Startupbolag från Göteborg och grundades av Suad Januzi och Jonas Wenzel hösten 2016. Med delningsekonomi som utgångspunkt ska vi hjälpa företag att dela arbetsplatser med varandra och skapa möten mellan människor. 

Hållbarhet är en central aspekt i vår affärsidé. Genom att dela arbetsplatser med varandra, nyttjar vi resurser på ett bättre sätt och framförallt skapar vi sociala interaktioner mellan människor. Vår vision är att få människor att känna sig som på hemmaplan var de än befinner sig och det förverkligar vi på bästa sätt genom att utveckla en gemenskap utan gränser.

Vi har nyligen lanserat vår digitala plattform där gäster och värdar enkelt går med utan någon kostnad. Med användarprofiler och omdömessystem stärker vi tillförlitligheten och sänker trösklarna för både värdar och gäster att upptäcka varandra.