JLL

Birger Jarlsgatan 25, Stockholm

Information
JLLs kontor i Sverige är beläget på Birger Jarlsgatan 25 i Stockholm. Inflyttning skedde i början av 2015 och ytan är på 1300 kvm.
Inredningsarkitekt är Studio Stockholm Arkitektur. Fotograf är Per Kristiansen.

Konceptet bygger på en stark personlighet, och kvalité i bemötande. En omhändertagande känsla för medarbetare och kunder. Välkommen till JLL!


Motivering
Att kontoret är snyggt men att snyggheten har ett syfte:

Vårt kontor är en viktig budskapsbärare för vårt varumärke och vår företagskultur. Kontoret är attraktivt, modernt och ger en välkomnande känsla – vid varje besök. Att vara på möte hos JLL ska kännas personligt och som att komma hem till oss med tydliga internationella influenser. Det skapar goda förutsättningar för bra och minnesvärda möten där vårt budskap är internationell tyngd med stark lokal närvaro.

Vi har tillsammans med Studio Stockholm Arkitektur tagit fram ett koncept som ger oss den känslan, Ett Hem. Det innebär att vi skräddarsyr mötesrummen efter olika behov vilket ger oss en flexibilitet beroende på vilken typ av möte vi önskar genomföra. Tekniken är modern och allt som behövs under mötet finns tillgängligt.

Mat och kaffetillbehör som serveras i möten är genomtänkt och hemlagad/hembakt för att ge den rätta genuina känslan och utstråla kvalitet i alla led. Utbudet av mat och kaffe/te varieras efter säsong och ska alltid kännas hemlagat, gediget, fräscht och smakrikt.

Vår interna del är utformat för att ge oss möjligheter till samarbete och samverkan. Här har vi skapat hemvister för våra affärsområden med ett naturligt flöde i lokalerna. Kontoret ska främja möjligheten att kunna arbeta i avskild koncentration, föra en intensiv utvecklingsdialog i grupp, visualisera ett projekt eller att mötas i ett förtroligt samtal. Olika arbetsuppgifter kräver variation i omständigheter, rum och verktyg.

Alla människor mår bäst i ett socialt sammanhang och när vi ges möjlighet att vara en del av en gemenskap och utifrån det samarbeta och interagera fungerar vi, och presterar vi, allra bäst. Utifrån ett kontor där vi skapar ett naturligt flöde och gemenskap har vi också en bra byggsten för att bygga en stark företagskultur.

Vi hoppas att vårt kontor ska inspirera våra kunder till att se olika möjligheter på hur man kan anpassa ett modernt kontor till den verksamhet man bedriver.

Omröstningen har avslutats

Dela den här sidan