World Trade Center Göteborg

Mässans gata 18, Göteborg

Information
Vårt kontor, mötesrum och lounger har olika teman för att få en ”röd tråd” genom hela arbetsmiljön. Våra teman har vi tagit fram i samarbete med Bittra Britta.
Vi vill ha kontor och en arbetsmiljö som förmedlar framgångsrika företag med stil och klass. Genom att sticka ut på ett affärsmässigt och kaxigt sätt vill vi sätta känslan av ”New York” i våra lokaler samtidigt som det är viktigt att skapa en behaglig miljö att vara och inspireras i. Våra detaljer i inredningen är enkla och nyskapande och går med fördel att applicera på fler kontor.
Funktionella och snygga möbler med smarta förvaringsmöjligheter. Med grafiska mönster och dova toner kombinerat med en behaglig ljussättning överraskade oss och ingav ett behagligt lugn. Hela kontoret känns nu som en härlig oas som på ett spahotell.

Teman för mötesrummen
Vi är en mötesplats för alla människor från alla delar av världen och för många olika branscher. Nätverkande är en mycket viktigt del i vårt dagliga arbete vilket avspeglar sig i vår inredning – det skall vara lätt att umgås! I våra mötesrum har vi tagit med oss mötet med människor från hela världen och dess städer. Vi börjar i Oslo och går ett varv runt jorden ända till Kairo och New York. I vår tanke så har varje rum en säregen prägel som skall spegla staden, vilket också ger möjlighet att välja mötesrum efter vilket sorts möte man har. Vi har Tokyo som är bäst lämpat för rekrytering eller försäljning och vi har Moskva som passar bäst för interna möten. I London där har du effektiva och kreativa möten. Självklart är detta beroende på individen hur man upplever rummet och vilka tankar man förknippar respektive stad med.

Våra lounger
Här har vi världsdelarna Afrika och Europa bland annat. Våra lounger är helt enkelt representativa lokaler som genomsyrar den globala företagsandan på World Trade Center Göteborg! Inredningen går i varje världsdels anda i färger och mönster.


Motivering
Vi har helt enkelt Sveriges snyggaste kontor! Med olika teman och en röd tråd uppnår man bäst effekt i lokalerna. Vi får inspiration, effektivitet, kreativitet och trivsel med hjälp av inredningen. Inspirationen från detaljerna, effektiviteten från det ”avskalade och enkla”, kreativiteten från temat och trivseln från helheten i inredningen. På en arbetsplats är det viktigt att fylla alla delar av behov för att få en skön arbetsmiljö och det har vi lyckats med.

Omröstningen har avslutats





Dela den här sidan