RaySearch

Sveavägen 44, Stockholm

Information
RaySearch huvudkontor har ca 145 medarbetare och ligger på Sveavägen 44, Stockholm. RaySearch är världsledande inom avancerad mjukvara för strålterapi och marknaden är global.
RaySearch har valt en lugn, harmonisk och varierad miljö, kontorslösning med egna rum för en till fyra personer där man både kan få lugn och ro och fokusera men också samarbeta i mindre grupper - vilket de gör mest. Därtill finns lounger och matsal där man också kan jobba i mer avslappnad miljö. Det finns också flexibla mötesrum och mindre hörsal med Av teknik av hög standard.

Gestaltning och utformning bottnar i RaySearch egna kärnvärden:

Pioneer, State of the art, Cutting edge / Innovative - Vi kan
Accountable, Entrepreneuriel, Customer oriented - Vi är pålitliga
Personal, Health improving, Humane we cure cancer - Vi bryr oss

”En uppdaterad miljö med klassiska drag - där fokus på människan lyser igenom”.

En tidlös klassisk miljö, med äkta material som trä, sten och läder som förmedlar stabilitet och kontinuitet (vi är pålitliga) i kombination med spjutspetsteknologi synliggjord främst i form av grafik och formler av deras eget arbete! Visar på utveckling och framkant (vi kan) – men syns även i funktioner som t ex Av teknik och Belysning. En dämpad färgsättning och belysning i de allmänna ytorna där vi även ofta spelar musik ger en harmonisk allmän känsla - vi bryr oss. We cure cancer.

Arkitekt: Strategisk Arkitektur
Fotograf: Åke E:son Lindman

Motivering
Med en påkostad och väl genomarbetad kontorsmiljö för våra medarbetare och besökare i linje med företagets kärnvärden går vi vår egen väg och skapar rymliga arbetsplatser för våra medarbetare.

Omröstningen har avslutats





Dela den här sidan