Johnson & Johnson

Kolonnvägen 14, Ulriksdal/Solna

Information
Konceptidé: Samverkan, samlokalisering och samtida. Ett hälsofrämjande kontor som ger alla medarbetare inom hela företaget möjlighet att bryta och byta sätt att arbeta, utbyta kunskap över organisatoriska gränser och arbeta effektivt i.

Storlek: 6 600kvm, 350 anställda
År: 2016

Arkitekt: Equator
Projektledning: Red Management och GoToWork
Förändringsledning: GoToWork
Fotograf: Tove Falk Olsson


Motivering
Johnson & Johnson är ett av världens äldsta och största företag inom hälsosektorn. Verksamheten har en stark förankring i företagets Credo som sätter patienten i främsta rummet, men givetvis även våra medarbetare. Det handlar om ge alla medarbetare bästa förutsättningar att samverka och utvecklas individuellt och gemensamt.

Med det i fokus skapade vi ”Sveriges Snyggaste Kontor”. Ett öppet, ljust och flexibelt kontor med stora möjligheter för medarbetarna att träffas och samarbeta oberoende av organisatorisk tillhörighet. Detta märks särskilt i ett öppen och välkomnade entréplan som kännetecknas av en tummelplats för både planerade och oplanerade möten. Våningsplanen är öppna och alla medarbetare kan fritt välja att arbeta på olika våningsplan och i olika kontorsmiljöer enligt ett så kallat aktivitetsbaserat arbetssätt. Kontoret är utrustat med den senaste tekniken som erbjuder många möjligheter att träffas i fysiska eller virtuella mötesrum.

Vi har valt att kalla vårt kontor OneStockholm och här samlar vi alla Johnsons & Johnsons verksamheter som tidigare var lokaliserade till Frösundavik, Solna och Rotebro. OneStockholm är ett kontor som vi är mycket stolta över. Vi välkomnar med glädje internationella kollegor, kunder och samarbetspartners att besöka oss.

Omröstningen har avslutats





Dela den här sidan