United Spaces

Waterfront Building, Klarabergsviadukten 63, Stockholm

Detta kontoret har varit med i en tidigare upplaga av tävlingen och går inte längre att rösta på.
Information
United Spaces har totalt 4000 kvm co-working-yta fördelat på två våningsplan i Stockholms mest centrala byggnad, Waterfront Building.

Plan 1 invigdes år 2011, och plan 2 invigdes år 2015.

Inredningsarkitekt är Katharina Strauss.

Motivering
I Stockholms modernaste och mest centrala byggnad, Waterfront Building, ryms United Spaces – ett svar på framtidens sätt att arbeta. 4000 kreativa co-working-kvadratmeter är specialdesignade för att de inhysta företagen ska kunna utvecklas och växa på bästa sätt.

Det är bevisat att naturen har en lugnande effekt på oss människor, därför går naturen som en röd tråd genom inredningen som är baserad på de fyra elementen: jord, luft, eld och vatten. Lokalen har Sveriges största ljudinstallation av riktat ljud och även där gör sig naturen hörd.

Arbetsytorna är designade efter aktivitetsbaserat arbetssätt och rymmer kreativa hörn, tysta zoner, lounge-ytor, ergonomiska arbetsstationer, enskilda kontor, telefonbås, mötesrum, bistro, event-arenor och Stockholms tjusigaste uteterrass.

En tidlös och elegant design som samtidigt präglas av värme, lekfullhet och kreativitet. En arbetsmiljö som stimulerar till både egenutveckling och samverkan. En glokal arbetsmiljö – istället för att gå in i ett kontorsrum, gå ut i världen!

Det går inte längre att rösta på detta kontoret.

Dela den här sidan