Advokatfirman Glimstedt AB

Parkgatan 49, Göteborg

Information
Kontoret är beläget i nybyggda Park49 med Trädgårdsföreningen som granne (med Palmhuset som en gräddbakelse). Vi har 800 kvm på plan 7 och 8. Inflyttning skedde i mars 2016.

På plan 7 har vår interna lobby och vårt fantastiska personalutrymme med bl.a. vårt italienska matbord av breda plank av Douglasgran, platsbyggt liksom vårt bibliotek som fortsätter i trappan upp till plan 8. Där ligger vår fina konferensavdelning med härlig utsikt över Göteborg, som vi ska vara med och bygga vidare. Alla har eget rum.

Arkitekt Anna Mitrolios, Wingårdhs.

Motivering
För oss var det viktigt att kontor skulle stå för flera saker: det skulle bli personligt, vara inkluderande, levande och transparent men samtidigt traditionellt.

Om det lyckades? Ja, kom och titta på vår blandning av urfräckt bolongolv (vi har frekventa besök av Bolon med potentiella kunder), mycket trä, varma textilier och inspirerande fotografier. Det är ett välkomnande kontor med utrymme för kreativitet, olika typer av möten men också för ostört arbete – allt det som ett modernt kontor 2017 behöver vara i en helt kunskapsbaserad verksamhet. Omdömena från klienter och andra som besöker oss bekräftar det vi alla känner - att resultatet överträffar de höga förväntningar vi hade.

Omröstningen har avslutats

Dela den här sidan