Northpower Stålhallar AB

Albybergsringen 108, Österhaninge

Information
Eftersom Northpowers kontor ligger utanför Stockholm kände vi att inredningen måste vara tilltalande och inspirerande för våra medarbetare. Detta även för att kunna attrahera nya kompetenser. Lokalen skulle vara funktionell med generösa utrymmen som även välkomnar medarbetarna utanför arbetstid med gym, tvätthall, bastu, mediamöjligheter, uteplatser etc. Lokalen har all komfort med kyla och värme i ventilationen, golvvärme och väl tilltagna öppningsbara fönster i hela lokalen. I samarbete med personalen och en inredningsarkitekt tog vi fram lokalen helt enligt personalens önskemål och i hög kvalitet på alla inventarier.

Motivering
Luften och rymden samt storleken gör detta till Sveriges snyggaste kontor. Att vi fått en stålhall att skina, och ändå väldigt tydligt behållit stålbalkar & ytterväggar synliga för att vara trogna vår affärsidé, ger ett seriöst intryck och är en arbetsplats/showroom att vara stolt över.

Omröstningen öppnar 2018-10-01

Ange din e-postadress i fältet längst ner på denna sidan för att få ett e-postmeddelande när omröstningen har öppnat.Intervju

Läs intervjun med Northpower Stålhallar AB om deras kontor på Lokalnytt.se

Vinnaren i tävlingen kommer presenteras på seminariet Stora Kontorsdagen 9 november.

Mer information
Anmäl dig härFölj Lokalnytt.se på LinkedIn för nyheter om
Sveriges Snyggaste Kontor


Dela den här sidan