JWSP Capital AB / Söderberg och Partners

Fabriksgatan 6, Lund

Information
När vi startade bolaget under året så hade vi ett kort fönster att hitta en lokal på. Det visade sig att JM hade 90 kvadrat, som bara var betongväggar, i ett nybyggnadsområde i Lund kallar Sockerbruket. Dealen blev att de hjälpte oss att resa innerväggar och tak utefter våra önskemål, sen fixade vi resten.

Vi hade en klar idé från början att kontoret inte skulle kännas som ett kontor. Vi arbetar med rådgivning och håller dagligen kundmöten på kontoret, och vi ville skapa en trivsam miljö, nästan som ett vardagsrum, samtidigt som alla infrastrukturella behov var tillgodosedda. Däremot så hade varken jag eller kollegan någon form av smak eller känsla, utan min syster, Emmelie Johnsson, fick rycka in och hjälpa oss med inredning och styling. Det blev väldigt många sena kvällar och helger för att inom ramen för en i sammanhanget tight budget göra det bästa av det. Vi är inte klara ännu, då byggandet fick åsidosättas för verksamhetens skull, men vi har lyckats att skapa en miljö som kunder uppskattar, och som samtidigt tillfredsställer alla våra behov i vårt arbete

Motivering
En tight budget har skapat ett trivsamt och harmoniskt kontor där pulsen sänks så fort man kommer innanför dörrarna. En ansträngning att skapa något mer än ett vanligt kontor av respekt för kunden och dennes helhetsintryck, och insikten att ett kontor som känns som att arbeta hemifrån men med infrastrukturen på plats ger större arbetsglädje.

Omröstningen har avslutats

Dela den här sidan