eGain Sweden AB

Skaraborgsvägen 21, Borås

Information
eGain Sweden AB som ingår i koncernen eGain Group som utvecklar och levererar den ledande molnbaserade tjänsten eGain forecasting™. Baserat på smarta mätdata från givare, beräkningar för energibalans, artificiell intelligens och detaljerade väderleksrapporter, optimeras energiförbrukningen i hyresfastigheter, vilket resulterar i ökad komfort för hyresgästen, lägre uppvärmningskostnader och minskad miljöpåverkan. I nuläget används eGain i över 4 000 fastigheter, 250 000 lägenheter och för 16 miljoner kvadratmeter i 11 länder.

Renoverings- och inflyttningsår: 2017
Fotograf: Sanna Roy, By Monchi

Inredningstankar:
Vi tog hjälp av inredningsarkitekterna Joy of Plenty med målsättningen att lyfta vårt kontor till nästa nivå och samtidigt skapa en tydlig miljökänsla för att avspegla vårt varumärke och verksamhet som syftar till att bidra till en bättre värld för oss att bo på, samtidigt som det skulle kännas luftigt och skapa möjligheter för oss att växa. I tillägg till miljötänket och en hög teknisk nivå var det också viktigt för oss att också skapa möjligheter till ett flexibelt arbete där öppna kontorslandskap utgör grunden, men där det finns unika samtal- och mötesrum tillgängliga för den som vill stänga in sig och fokusera, eller ringa samtal eller mötas med kollegor från olika delar av världen. Därför skapades förutom två st konferensrum också 6 st stycken mindre mötesrum som alla är unika och erbjuder olika typer av förutsättningar. Slutligen satte vi in en härlig avkopplande lounge och ett pingisbord för sociala möten.

Motivering
När du kliver in på eGains kontor är det som en ny värld öppnar sig. I entrén med företagsnamnet väl exponerat i mossa förstår du direkt att här är miljön i fokus. Med vårt kontor har vi lyckats fantastiskt bra med att visa vi bryr oss om vår omvärld, vilket är oerhört viktigt för oss på många plan både internt och extern för att exponera och projicera drivkraften vi har att förbättra miljön vi lever i, både till befintliga och framtida medarbetare som har samma drivkrafter som vi har, att söka sig till eGain.

Våra medarbetare är alla drivna individer med hög teknisk kunskapsnivå förenat med ett stort engagemang för fastigheter och energifrågor vilket återspeglar sig inte minst i färgerna som går i grönt, gult, orange, brunt och beige tillsammans med det senaste inom kommunikationsutrustning för kontor.

Helhetsintrycket är att vårt kontor är en fantastisk plats för oss att fortsätta vår resa mot effektivare energianvändning och minskade utsläpp från flerbostadsfastigheter.

Omröstningen har avslutats

Dela den här sidan